Στο σημερινό επεισόδιο του Survivor Ελλάδα – Τουρκία θα μπουν δυο νέοι παίκτες. Την ταυτότητα τους αποκάλυψαν στο Survivor Πανόραμα, σήμερα το απόγευμα.

Ο λόγος για τον Βασίλη Βασιλικό και την Ελπίδα ΜΙζαρίδου. Ο Βασίλης είναι 28 χρονών και έχει σπουδάσει Πολιτικός Μηχανικός και υποκριτική με την οποία ασχολείται καθώς και με τις επιχειρήσεις. Ασχολείται επίσης με το παρκούρ ενώ στο παρελθόν έπαιζε επαγγελματικά μπάσκε. Ο ίδιος δηλώνει για τον εαυτό του ότι είναι απρόβλεπτος, θετικός και ήρεμος και θεωρεί πως το ωραιότερο πράγμα που του έχει συμβεί είναι το γεγονός πως ζει.

Η Ελπίδα Μιζερίδου από την άλλη είναι επίσης 28 χρονών και ζει μόνιμα στην Κύπρο. Είναι After sales Manager σε κατασκευαστική εταιρεία, έχει σπουδάσει Νομική, κάνει personal training και ασχολείται με το crossfit, το kick boxing και το τρέξιμο. Η ίδια δηλώνει για τον εαυτό της πως είναι ήρεμη και θετική.

Δείτε το απόσπασμα

Να θυμίσουμε πως παρόλο που το ριάλιτι επιβίωσης μετρά μόνο δυο εβδομάδες στον τηλεοπτικό αέρα, έχουμε δει να μπαίνουν στο παιχνίδι από ένας παίκτης για την κάθε ομάδα. Συγκεκριμένα την πρώτη εβδομάδα προστέθηκαν ο Βασίλης Σίμος και ο Ερντέμ ο οποίος τραυματίστηκε και βρίσκεται στο νοσοκομείο. Στο νοσοκομείο βρίσκονται και οι δυο Ελληνίδες Ρια και Νάντια λόγω τραυματισμού στη μύτη και αλλεργίας αντίστοιχα.