Ο Οίκος ”Tranoulis Haute Couture” στηρίζει την Επίδειξη Μόδας ΑΜΕΑ 14/5/18

Ο Οίκος Τρανούλης στηρίζει την Επίδειξη Μόδας ΑΜΕΑ του Συλλόγου ”Δεν υπάρχουν άνθρωποι με ειδικές ανάγκες.Υπάρχουν Μόνο Άνθρωποι” 14 Μαΐου στο Κλειστό γήπεδο Αργοναύτες στην Αργυρούπολη υπό την Αιγίδα του Δήμου Αργυρούπολης Ελληνικού!  

Ένα όνομα μια ιστορία στο χώρο της μόδας που το μόνο που μπορεί να πει κανείς είναι οτι αυτός ο σχεδιαστής ξέρει να ντύνει την κάθε γυναίκα απαράμιλλα με την αισθητική του!!

O Oίκος Tranoulis Haute Couture με την επιτυχημένη του πορεία 30  χρόνων στο χώρο της μόδας και με οδηγό την ομορφιά και την φαντασία, μας εντυπωσιάζει με τις μοναδικές δημιουργίες του

Το να βρίσκεσαι μέσα σε ένα ατελιέ μόδας υψηλής ραπτικής, είναι σαν να ζεις μέσα σε έναν μυθικό, ονειρικό κόσμο, όπου η ομορφιά και η φαντασία είναι τόσο άρρηκτα δεμένες μεταξύ τους, που μοιάζουν σαν να έχουν βγει από τα παραμύθια της παιδικής μας φαντασίας.

Όμως είναι αληθινό και δεν είναι παραμύθι το ατελιέ  του.

 

 

 

Η αγάπη του για τη γυναίκα, τη δημιουργία, τη μόδα και τη ζωή, του επιτρέπει να κάνει όνειρα για το μέλλον, υπηρετώντας με συνέπεια τη μόδα και την υψηλή αισθητική.

Η αισθητική, η κομψότητα και η διαχρονικότητα των δημιουργιών του τον καθιέρωσαν ως έναν από τους all time classic σχεδιαστές της Ελλάδας. 

 Συνεχίζει λοιπόν όλα αυτά τα χρόνια να κατακτά τις πασαρέλες και την αγορά ταυτόχρονα γιατί μπορεί η αγορά να μην είναι καλή, αλλά ο Θόδωρης Τρανούλης ξέρει καλά ότι η νέα γενιά και μιλάμε για τα παιδιά του Αθηνά και Αναστάσιο Τρανούλη συνεχίζουν δυνατά και πετυχημένα την πορεία του Οίκου αφού έχουν κληρονομήσει το πάθος του αλλά και το μυαλό του.

Δύο εξαιρετικά νέα παιδιά με προσωπικότητα και ταλέντο με αρχές και ήθος που ξέρουν καλά να συνεχίζουν το όνομα της εταιρείας αλλά ξέρουν επίσης καλά να κοπιάζουν και να δημιουργούν με το δικό τους μυαλό και τις γνώσεις τους!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!