Εντάσεις είχαμε στο χθεσινό επεισόδιο του Nomads, που άρχισαν λίγο πριν το κρίσιμο αγώνισμα ασυλίας. Ο Σάββας Πούμπουρας μίλησε με τους παίκτες για το δύσκολο παιχνίδι επικράτειας, με τους Λεμούριους να κατηγορούν τους Κροκόδειλους για αντιαθλητική συμπεριφορά.

Χαρακτηριστικά, ο Δημήτρης Κουκουρίκης δήλωσε:
«Απαράδεκτοι είναι. Όλα ήταν στα αθλητικά όρια. Είναι απαράδεκτοι. Δεν είπαν συγχαρητήρια στα παιδιά. Δεν ξέρουν να χάνουν, είναι ξεκάθαρο. Είναι ξεκάθαρο και αληθινό. Όταν πεινάσουν, θα παίξουν με το ίδιο πάθος με μας. Όχι φανατισμός. Δεν υπήρχε φανατισμός καθόλου»,

Μάλιστα, ακούστηκαν και βωμολοχίες από τον Μάριο Ακριβόπουλο.

Αργότερα, οι Κροκόδειλοι κλήθηκαν να κάνουν τη δύσκολη διαδικασία της ψηφοφορίας, καθώς οι Λεμούριοι κατάφεραν να εξασφαλίσουν τη νίκη με 10-6 και να επιστρέψουν ήρεμοι στη Σαβάνα. Έτσι, οι Κροκόδειλοι έπρεπε να ψηφίσουν μεταξύ τους για τους πρώτους δύο μονομάχους που θα τεθούν υποψήφιοι προς αποχώρηση με την Τραϊάνα Ανανία να παίρνει τις περισσότερες ψήφους, πέντε στον αριθμό και τον Άλεξ Καββαδία να ακολουθεί με τέσσερις.

Οι Τραϊάνα και Άλεξ θα μονομαχήσουν αύριο στην αρένα, ενώ περιμένουν να δουν και ποιος θα είναι ο τρίτος μονομάχος, που θα προκύψει από το παιχνίδι των αρχηγών.

Εντύπωση προκάλεσε όμως και η συζήτηση που είχε ο Σάββας Πούμπουρας με τον Χρήστο Βασιλόπουλο, σχετικά με την διευκρίνηση που ζήτησε ο παρουσιαστής για την ψήφο του Χρήστου στον Άλεξ Καββαδία. Όμως, η δικαιολογία που προέβαλλε δεν κάλυψε τον Σάββα Πούμπουρα που αντέδρασε και ακολούθησε ο παρακάτω διάλογος:

Χ.Β.: Η ψήφος μου είναι καθαρά με θέμα το αποτέλεσμα που έχει φέρει ο καθένας στην ομάδα. Και πόσες νίκες έχει φέρει ο καθένας στην ομάδα. Ο Άλεξ είναι ένα υπέροχο πλάσμα, ένας υπέροχος καλλιτέχνης, αλλά δυστυχώς πρέπει να διαλέξω και μέτρησα ποιος έχει φέρει τις λιγότερες νίκες και δυστυχώς ο Άλεξ Καββαδίας έχει τις λιγότερες νίκες.

Σ.Π.: Νομίζω ότι μηδαμινές νίκες έχει φέρει η Τραϊάνα και όχι ο Άλεξ. Στο λέω γιατί το ξεχώρισες με θέμα νικών.

Χ.Β.: Είναι πολύ κοντά. Είναι μία με καμία.

Α.Κ.: Τρεις έχω κάνει.

Σ.Π.: Έχει κάνει τρεις νίκες ο Άλεξ.

Χ.Β.: Η Τραϊάνα έχει μεγαλύτερη μαχητικότητα στον στίβο… Ο Άλεξ φαίνεται σαν να πηγαίνει με σβηστές μηχανές.

Σ.Π.: Εγώ οφείλω να πω ότι και με σβηστές τις μηχανές ο Άλεξ έφερε τρεις νίκες.