Η χθεσινή ψηφοφορία στο NOMADS είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς οι Νομάδες του Ωκεανού αποφάσισαν με τρεις ψήφους να προτείνουν ως πρώτο μονομάχο τον Μιχάλη Ζαμπίδη.

Ο πρωταθλητής του kick boxing έδειξε να ξαφνιάζεται και να ενοχλείται σημαντικά από την απόφαση των συμπαικτών του και μάλιστα σχολίασε: «Δεν ξέρω αν έχει υπάρξει επικοινωνία πίσω από όλο αυτό ή αν είναι τυχαίο. Μπορεί να είναι τυχαίο, αλλά μπορεί και να μην είναι. Και τα δύο σενάρια είναι λογικά στο μυαλό μου. Αλλά είναι οκ, προχωράμε».

Το συγκεκριμένο γεγονός προκάλεσε αντιδράσεις, ενώ παράλληλα τα πράγματα συνέχισαν να είναι αμήχανα τεταμένα στη βίλα. Ο Μιχάλης δεν μιλούσε, ενώ οι περισσότεροι σχολίαζαν την αντίδρασή του.


Στο σημερινό επεισόδιο λοιπόν βλέπουμε τα πράγματα να έχουν πάρει περίεργη τροπή για τη Μπλε ομάδα. Κατά τη διάρκεια δείπνου μάλιστα ο Γιώργος Κατσινόπουλος αποφάσισε να κάνει κουβέντα την ώρα που ήταν άπαντες παρόντες στο τραπέζι.

«Με έχει πειράξει πάρα πολύ το θέμα που Μιχάλη είπες ότι η απόφαση είναι ομόφωνη. Προσωπικά εμένα, ειδικά απέναντί σου, με προσβάλει πάρα πολύ», του ανέφερε.

Τα πράγματα φαίνεται να εξελίσσονται με τον Μιχάλη να απαντά και να ρίχνει τα βέλη του: «Η Δήμητρα δεν ψήφισε στην ουσία και ήταν σαν να πέταξε τη μπάλα στην εξέδρα και χρέωσε τον Γιώργο».

Δείτε το trailer του αποψινού επεισοδίου.