Όσα συμβαίνουν στο φετινό Masterchef σχολιάζονται τόσο από τους παίκτες που έχουν ήδη αποχωρήσει όσο και από παλιότερους συμμετέχοντες. Ένας εξ αυτών είχε να πει και πράγματα για την Σπυριδούλα Καραμπουτάκη, η οποία έχει βρεθεί πολλάκις στο επίκεντρο.

Η επίδοξη Masterchef έχει απασχολήσει πολλάκις τα social media με την συμπεριφορά και τις ατάκες της στο παιχνίδι. Στην τελευταία του συνέντευξη λοιπόν ο περσινός νικητής, Τιμολέων Διαμαντής, αναφέρθηκε τόσο στο παιχνίδι, όσο και στους χαρακτήρες που προβάλλονται μέσα από αυτό.

«Το τι γίνεται μέσα στο σπίτι δεν το ξέρει ο κόσμος, μπορεί να μην ξέρω κι εγώ τι γίνεται φέτος γιατί υπάρχουν κάποιες εντάσεις, αλλά νομίζω όλα αυτά δημιουργούνται από τον εγκλεισμό. Όταν είσαι έγκλειστος τα νεύρα σου είναι λίγο τεντωμένα. Ίσως να βρίζουν λίγο παραπάνω και να μιλάνε στον ενικό, αυτό με ενοχλεί. Από εκεί και πέρα τα καταλαβαίνω απόλυτα τα παιδιά και νομίζω θα τα πάνε μια χαρά», δήλωσε αρχικά.

Στη συνέχεια μάλιστα αναφέρθηκε ονομαστικά στην Σπυριδούλα, «Την Σπυριδούλα την έζησα μια εβδομάδα στο παιχνίδι κι έχουμε ξανασυνεργαστεί, έχουν πέσει κι όλοι απάνω μου αυτή την εβδομάδα να με φάνε λες και… δεν φταίω εγώ σε κάτι. Είναι πολύ καλή στη δουλειά της, είναι εργάτρια και στην έξω ζωή της δουλεύει 16 ώρες τη μέρα. Ίσως το παρατραβάει κάποιες στιγμές και στον διαγωνισμό.

Δυστυχώς γι’ αυτήν έχει βγει ένας χαρακτήρας πολύ περίεργος έξω και θα της κάνει κακό μετά το MasterChef. Ο πόλεμος που τρώει τώρα δεν είναι τίποτα, μετά που θα δέχεται τα μηνύματα και θα τα δει θα είναι λίγο περίεργο γι’ αυτήν», είπε στην εκπομπή «Ευτυχείτε».