Τρεις παίκτες διαγωνίστηκαν στο αποψινό Masterchef διεκδικόντας την παραμονή τους στο παιχνίδι. Σπυριδούλα, Χαράλαμπος και Εύα κλήθηκαν να αντιγράψουν ένα πιάτο με σοτέ φιλέτο τσιπούρας με πουρέ πατάτας, μελάνι σουπιάς, καραμελωμένα σπαράγγια και μύδια μπρεζέ με σάκε και τσορίθο.

Οι κριτές δοκίμασαν τα πιάτα και τελικά κατέληξαν ότι το πιο αδύναμο πιάτο το είχε ο Χαράλαμπος. Όπως του είπε ο Σωτήρης Κοντιζάς, που είναι και ο μέντοράς του, «αν και έχεις εξελιχθεί πολύ, δεν έχει καταφέρνει να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου στις διαδικασίες αντιγραφής πιάτου».

Βεβαίως, η αποχώρηση του Χαράλαμπου αποτελεί έκπληξη αφού η Εύα, με την οποία ήρθε αντιμέτωπος, θεωρείται πιο αδύναμη μαγειρικά – και συγκριτικά με τους άλλους παίκτες, έμεινε λιγότερο στο παιχνίδι.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Ο Χαράλαμπος είναι αυτός που αποχωρεί, άλλη μία φορά, από το #MasterChefGR. @starchanneltv #StarChannelTv

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr) στις

Όμως, το παιχνίδι δεν τελείωσε εκεί, αφού στο τέλος του επεισοδίου οι κριτές ανακοίνωσαν ότι η επόμενη ομαδική θα γίνει στο Παρίσι. Αυτό, όμως, σημαίνει ότι υπάρχει πρόβλημα με τη συμμετοχή του Ζαχίρ, ο οποίος δεν διαθέτει τα απαραίτητα ταξιδιωτικά έγγραφα.

Όπως εξήγησε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, «Έχουμε πρόβλημα γραφειοκρατικό με τη συμμετοχή σου Ζαχίρ, η παραγωγή θα κάνει ότι μπορεί μέχρι την τελευταία στιγμή. Η απόφαση γι’ αυτό το ταξίδι έχει ληφθεί εδώ και πολύ καιρό.

Σ’ αγαπάμε και σε στηρίζουμε, και περιμένουμε μέχρι τελευταία στιγμή αν μπορείς να μας ακολουθήσεις».

Στη συνέχεια, οι κριτές εξήγησαν ότι για να είναι δίκαιο το παιχνίδι, εφόσον δεν βρεθεί λύση με τα χαρτιά που θα του επιτρέψουν να ταξιδέψει, ο παίκτης θα κληθεί να διαλέξει έναν παίκτη, από αυτούς που έχουν αποχωρήσει, για να διαγωνιστεί στη θέση του, εκ μέρους του.

Οι παίκτες δέχτηκαν αυτή τη λύση, όπως και ο Ζαχίρ που δήλωσε ότι είναι δίκαιο.