Lady Gaga – Bradley Cooper: Το δημοσίευμα που τους θέλει να παραδέχονται τη σχέση τους


Ο χωρισμός του Bradley Cooper και της Irina Shayk ήταν κάτι το οποίο φημολογούταν εδώ και πολύ καιρό λόγω της χημείας του ηθοποιού με τη συμπρωταγωνίστρια του Lady Gaga.

Και ενώ το internet και τα μέσα είχαν βουίξει για κρυφή σχέση μεταξύ των δύο συνεργατών παράλληλα ήθελαν τη σχέση του Bradley με την Irina να περνάει κρίση, κάτι που αποδείχηκε λίγους μήνες αργότερα όταν αποκαλύφθηκε πως το ζευγάρι πρόκειται να τραβήξει ξεχωριστούς δρόμους.

Ρεπορτάζ στο OK! Australia θέλει την τραγουδίστρια και τον ηθοποιό μετά τον χωρισμό, να αποκαλύπτουν τη σχέση τους σύντομα γράφοντας μάλιστα πως σε λίγο καιρό πρόκειται να τους δούμε δημόσια μαζί. Πηγές όμως θέλουν τη Lady Gaga να μην έχει καμία σχέση με αυτό αλλά και να αισθάνεται άσχημα λόγω της φημολογούμενης εμπλοκής της στη σχέση του ζευγαριού αρνούμενη κατηγορηματικά κάθε ρομαντική σχέση με τον Cooper.

Οι ίδιες πηγές μάλιστα αναφέρουν πως μπορεί η τραγουδίστρια να μην είναι η πέτρα του σκανδάλου, σίγουρα όμως όλα αυτά τα δημοσιεύματα που ήθελαν τους συμπρωταγωνιστές μαζί δεν άφησαν ανεπηρέαστη τη σχέση της Shayk και του Cooper.

The post Lady Gaga – Bradley Cooper: Το δημοσίευμα που τους θέλει να παραδέχονται τη σχέση τους appeared first on Peoplegreece.com.

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!