Η Kim Kardashian διακρίνεται για ακόμη μία φορά στην μέχρι σήμερα πορεία της. Η Αμερικανίδα πρωταγωνίστρια του κορυφαίου ριάλιτι «Keeping Up with the Kadashians» και επιχειρηματίας, είναι η πρώτη που θα παραλάβει το νεοσύστατο βραβείο CFDA Influencer.

Όπως μπορείτε να φανταστείτε αφορά τη μεγάλη της επιρροή στον κόσμο της μόδας. Η Kim λοιπόν θα παραλάβει το βραβείο της ως η No. 1 παγκόσμια influencer.

Τον επόμενο μήνα λοιπόν θα πραγματοποιηθεί η τελετή απονομής από το Συμβούλιο Σχεδιαστών Μόδας της Αμερικής (Council of Fashion Designers of America). Σύμφωνα με τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο του CFDA, Steven Kolb, η Kim Kardashian ήταν ιδέα που διατύπωσε ο Tommy Hilfiger κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του διοικητικού συμβουλίου που αποφάσιζε ποιοι θα είναι οι αποδέκτες των φετινών ειδικών βραβείων.

«Αν σκεφτείτε πως οι influencers (bloggers, διασημότητες, δημόσια πρόσωπα) που ασκούν επιρροή στο κοινό που τους παρακολουθεί μέσω κοινωνικών δικτύων, το κατά πόσο έχουν αλλάξει τη βιομηχανία μας, νομίζω ότι πρέπει να το αναγνωρίσουμε», είπε ο Hilfiger.

«Στο διοικητικό συμβούλιο όλοι συμφώνησαν ότι η Kim είναι πραγματικά κάποια που έχει επηρεάσει τη βιομηχανία και έχει αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο παρουσιάζονται τα εμπορικά σήματα. Είναι φίλη πολλών σχεδιαστών και έχει μεγάλη επιρροή στη μόδα παγκοσμίως» τόνισε.