Καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν το βράδυ της Τετάρτης η Ηλιάννα Παπαγεωργίου. Στο «Happy Day» παίχτηκε απόσπασμα από την συνέντευξη και αυτό που έκανε εντύπωση τόσο στην παρουσιάστρια, όσο και στην υπόλοιπη ομάδα ήταν η παράκληση του μοντέλου να γίνει η συνέντευξη στον πληθυντικό.

«Εμένα μου κάνει εντύπωση για ένα νέο και σύγχρονο κορίτσι που έχει δραστηριοποιηθεί στην Αμερική, που δεν ντρέπεται να πάει στην εκπομπή με ένα πολύ σέξι και αποκαλυπτικό φουστάνι, να επιδιώκει, να επιζητά και να έχει ανάγκη τον πληθυντικό ευγενείας. Εδώ η πάει και κάνει το μπρόκολο και το ραπανάκι σε μια εκπομπή για να νιώσει και να δείξει ότι πιστεύει στην οικειότητα ανάμεσα στον συνεντευξιαζόμενο και τον παρουσιαστή. Αυτή είναι ένα νέο κορίτσι που ήταν σε ένα ριάλιτι που μίλησε με κάθε καρυδιάς καρύδι, ήταν χαλαρή και άνετη, τι της προσφέρει ο πληθυντικός ευγενείας στη συνέντευξη με τον Γρηγόρη;» σχολίασε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Ο Δημήτρης Παπανώτας όμως είχε άλλη άποψη «Εγώ θα σας πω κάτι και θα σας κουφάνω. Εμένα μου άρεσε. Εμένα αυτό μου την ανέβασε λίγο. Όλο αυτό που είχα στο μυαλό μου, με τις αποκαλυπτικές εμφανίσεις και όλο αυτό που έδειχνε μέσα στο παιχνίδι, αυτό λίγο μου την έφερε πάλι σε ένα πιο υψηλό επίπεδο».

«Για πολλούς ο πληθυντικός είναι και ένα είδος φλέρτ» συμπλήρωσε ο Κώστας Φραγκολιάς.

Δείτε τι άλλο ειπώθηκε

Ηλιάννα Παπαγεωργίου: Ο λόγος που όλη η συνέντευξη με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου έγινε στον πληθυντικό