Ο Δημήτρης Λιακόπουλος είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς ηθοποιούς της γενιάς του και όχι άδικα. Σε συνέντευξή του τον περασμένο Οκτώβριο είχε αναφέρει: «Ήμουν πολλά χρόνια σε σχέσεις και έτσι τα τελευταία χρόνια αποφάσισα να δω πως είναι να είσαι και λίγο μόνος σου. Ήθελα να βρω τον εαυτό μου».

Ωστόσο ο έρωτας φαίνεται πως του χτύπησε την πόρτα για τα καλά! Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της RealLife και του Βασίλη Μπουζιώτη, ο Δημήτρης Λιακόπουλος είναι ζευγάρι με την Βούλα Τσακαλιού, η οποία είναι personal trainer και ειδικεύεται στο brazilian jiu jitsu.

When he tells you that you will spend your day off like this · · · __________________________ #bjj #brazilianjiujitsu #bjjopenmat #saturdayopenmat #saturdayroll #bjjlovers #ourdayoff #ourhappyhour ??

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Paraskevi Tsakaliou (@paraskevitsakaliou) στις

Οι δυο τους γνωρίστηκαν στις προπονήσεις που έκανε ο ηθοποιός στην αρχή της χρονιάς και δεν άργησαν να ερωτευτούν. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η Βούλα Τσακαλιού τους πρώτους μήνες της σχέσης τους, αποφάσισε μάλιστα να αφήσει τη Θεσσαλονίκη και να έρθει να ζήσει στην Αθήνα, όπου έπιασε δουλειά σε μεγάλο γυμναστήριο.

Wear what you truly love ❤? #bjj #bjjtshirt #bjjlover #bjjgirl #bjjlifestyle #bjjlife #bjjstyle #bjjfighter ▪ t-shirt by the one and only @mmateam.gr

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Paraskevi Tsakaliou (@paraskevitsakaliou) στις

Όσοι τους ζουν από κοντά λένε πως είναι πολύ ταιριαστοί και αγαπημένοι και δεν θα αργήσουν να συγκατοικήσουν. Για την ώρα πάντως, διατηρούν ο καθένας το δικό του σπίτι και περνούν αρκετά βράδια μαζί.

? August ? #rhodes #rhodesisland #summeringreece #leebeach #sun #sea #rhodesgreece

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Paraskevi Tsakaliou (@paraskevitsakaliou) στις