Fernando Ricksen: Διοργάνωσε καθηλωμένος στο κρεβάτι πάρτι-έκπληξη για την κόρη του


Ο 43χρονος Ολλανδός μέσος, Fernando Ricksen, τα τελευταία χρόνια αντιμετωπίζει ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας το οποίο πλέον έχει φτάσει στο τελικό στάδιο.

Συγκεκριμένα, ο πρώην ποδοσφαιριστής, βρίσκεται στο τελικό στάδιο της Νόσου Κινητικού Νευρώνα (Motor Neurone Disease) γεγονός που τον έχει καθηλώσει στο κρεβάτι.

Το πρόβλημα υγείας του δεν τον επηρεάζει καθόλου σε νοητικό επίπεδο, ωστόσο το σώμα δεν μπορεί να ανταποκριθεί ενώ για να μιλήσει χρειάζεται την υποστήριξη ηλεκτρονικού υπολογιστή

«Το μυαλό μου, ωστόσο, μπορεί και αντιλαμβάνεται τα πάντα. Το πιο δύσκολο για εμένα είναι ότι έχασα την ανεξαρτησία μου και τώρα ζητώ βοήθεια. Αυτό είναι το πιο δύσκολο για εμένα. Μέχρι και τώρα έχω ελπίδα ότι ίσως να είμαι ο πρώτος που θα νικήσει τη νόσο, όμως ταυτόχρονα είμαι και ρεαλιστής. Ξέρω ότι ο χρόνος μου τελειώνει. Το μόνο που έχω να κάνω είναι συνεχίσω να μάχομαι, αν και κάποιες φορές μου είναι αδύνατο», ανέφερε ο ίδιος σε πρόσφατο μήνυμά του.

Βέβαια το γεγονός αυτό δεν τον εμποδίζει από το να είναι δίπλα στην 7χρονη κόρη του και να της δείχνει με όποιο τρόπο μπορεί την αγάπη του. Μάλιστα ο Ricksen, διοργάνωσε με αφορμή τα γενέθλιά της ένα πάρτι έκπληξη.

Η σύζυγός του, αναρτώντας μια οικογενειακή τους φωτογραφία στο instagram, μέσα από το νοσοκομείο έγραψε:  «Ο καλύτερος μπαμπάς του κόσμου, η καλύτερη έκπληξη για το μικρό κορίτσι μας. Σ’ευχαριστώ πολύ που την έκανες ευτυχισμένη!».

View this post on Instagram

Best daddy ever , best surprise for our little girl ❤❤ ?? thank you so much for making her happy ❤

A post shared by VeronikaRicksen/Veselova (@veronikaricksen) on Jun 18, 2019 at 9:54am PDT

View this post on Instagram

Filming Time ?, was great day ???? Tommorow on ? ??

A post shared by VeronikaRicksen/Veselova (@veronikaricksen) on Jun 19, 2019 at 12:58pm PDT

View this post on Instagram

From our family to whole people for such a great support , thank you to every one, every county, every nice word we all read together and appreciate that a lot?????? and we keep going don’t give up?? От нашей семьи , мы хотели выразить огромную благодарность всем , людям , странам за такую колоссальную поддержку?? Мы не сдаёмся и продолжаем борьбу !!! Never give up ❤❤❤

A post shared by VeronikaRicksen/Veselova (@veronikaricksen) on Jun 20, 2019 at 2:44am PDT

The post Fernando Ricksen: Διοργάνωσε καθηλωμένος στο κρεβάτι πάρτι-έκπληξη για την κόρη του appeared first on Peoplegreece.com.



πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!