4 ρούχα που θέλουν οι άντρες να φοράμε στο σεξ!


Το σεξ είναι συνδυασμός πραγμάτων, μεταξύ των οποίων συμπεριλαμβάνονται και τα ρούχα που φοράς. Κάποιοι άντρες έχουν ορισμένες προτιμήσεις που τους βοηθούν να «ανάβουν» περισσότερο, ενώ κάποιοι άλλοι τους αρέσει η γυναίκα να είναι απλά τελείως γυμνή. Εμείς θα μιλήσουμε φυσικά για την πρώτη κατηγορία μιας και είναι πιο σημαντική και δείχνει ότι ο άντρας έχει και φαντασία όταν θέλει.

Σημειώνεις;

 

1. Κάλτσες

Σύμφωνα με έρευνες για κάποιο λόγο όταν φοράς κάλτσα το σεξ είναι καλύτερο. Τώρα έχεις ένα παραπάνω λόγο μιας και οι άντρες θέλουν πολύ να φοράς κατά την διάρκεια του σεξ τις ψηλές χουχουλιάρικες κάλτσες σου που καλύπτουν και λίγο γάμπα.

2. Κορμάκι

Ακριβώς γιατί με το να φορέσεις ένα κορμάκι στη στιγμή θα νιώσεις και εσύ πιο σέξι. Επέλεξε από τη νέα συλλογή Tezenis και το μόνο σίγουρο είναι πως δεν θα βγεις χαμένη. Γιατί; Γιατί τo νεανικό, σύγχρονο brand εσωρούχων και easywear Tezenis, λανσάρει τη νέα συλλογή Girl Power.

3. Ψηλόμεσο εσώρουχο

Capture

Κι όμως είναι περισσότερο σέξι απ’όσο νόμιζες. Πρέπει επιτέλους να ξεφύγεις απ’τα καθιερωμένα εσώρουχα και να δοκιμάσεις κάτι διαφορετικό που θα του αρέσει. Με μία φρέσκια ματιά και ασυμβίβαστο ύφος της Tezenis, τα σχέδια παίζουν με τη δαντέλα, logoed ελαστικές λωρίδες και τα χρώματα.Η παλέτα κυμαίνεται από το ροζ του κερασιού έως το φιστικί, που συμπληρώνεται από το all time basic μαύρο που συνδυάζεται με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους.

 

 

 

Διαβάστε περισσότερα εδώ: thatslife.gr



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!