10 άσχετα πράγματα που σκέφτονται οι άντρες όταν κάνουν σεξ

Τι να σκέφτονται, άραγε, οι άντρες όταν βρίσκονται δίπλα μας στο κρεβάτι;

Τα όμορφα μάτια μας, τα σέξι πόδια μας ή τα καινούρια εσώρουχα που πήραμε ειδικά για εκείνους; Δυστυχώς, τίποτα από όλα αυτά, γιατί όπως παραδέχονται, συνήθως σκέφτονται άσχετα πράγματα που όχι μόνο δεν έχουν να κάνουν με εμάς αλλά ούτε καν με το σεξ.

1.Τα πάντα εκτός από το σεξ: Κάποιοι σκέφτονται τι θα φάνε μετά το σεξ, κάποιοι άλλοι προσπαθούν να σκέφτονται κάτι που δεν τους ερεθίζει την φαντασία έτσι ώστε να έχουν καλύτερες επιδόσεις και περισσότερη διάρκεια.

2.Τον εαυτό τους: Πολύ πρωτότυπο! Οι άντρες σκέφτονται αν αυτά που κάνουν μας αρέσουν, όχι τόσο πολύ επειδή ενδιαφέρονται για το αν μας ικανοποιούν αλλά γιατί δεν θέλουν να αισθανθούν μετά την απόρριψη.

3.Δεν σκέφτονται! Εντάξει, δεν πέφτουμε από τα σύννεφα, αλλά ειδικά κατά τη διάρκεια του σεξ απλά χαλαρώνουν, έχουν κενά μνήμης, δεν θυμούνται τίποτα. Η απόλυτη ικανοποίηση δηλαδή.

4.Τι έκαναν μέσα στην ημέρα: Ένα καυγά που είχαν στο γραφείο, ένας οδηγός που τους εκνεύρισε στον δρόμο, το μπλουζάκι που δεν πρόλαβαν να αγοράσουν και τον λογαριασμό που πρέπει να πληρώσουν.

5.Περί ανέμων και υδάτων: Κι όμως, το αγόρι σου μπορεί να σκέφτεται τον καιρό, την ώρα που εσύ προσπαθείς να πάρεις την πιο σέξι πόζα. Πόσο μισεί τον χειμώνα, πόσο ζέστη κάνει και άλλα τέτοια περί ανέμων και υδάτων.

6. Τη δουλειά του: Δηλαδή εγώ πότε θα πάρω προαγωγή; Το σκεφτόταν όλη μέρα και τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για αυτόν να χαλαρώσει και να κάνει μια εποικοδομητική κουβέντα με τον εαυτό του.

7.Το φαγητό: Πεινάει, αλλά τι να φάει; Έχει μπροστά του περίπου 10 λεπτά για να αποφασίσει πως θα ικανοποιήσει την πείνα του αμέσως μετά το σεξ!

8.Τις θερμίδες: Πόσες θερμίδες καίει με αυτή την στάση; Μετράει σαν γυμναστική; Εάν αλλάξετε περίπου 5 στάσεις και αρχίζει να ιδρώνει τότε ξέρεις ότι απλά δεν πρόλαβε να πάει γυμναστήριο εκείνη την ημέρα.

9.Το αγαπημένο του σίριαλ: Σεξ μετά το φινάλε του Game of Thrones; Μόνο τον Jon Snow θα σκέφτεται αλλά μην το πάρεις στραβά!

10.Πόσο ωραία περνάει: Εντάξει, αν του αρέσει λογικό είναι να το σκέφτεται, όπως κάνεις κι εσύ. Μόνο που εκείνος κατά τη διάρκεια του σεξ και για λίγα λεπτά μετά το σεξ είναι κυριευμένος από συναίσθημα και το μόνο που σκέφτεται είναι πόσο ευτυχισμένος είναι. Μετά επανέρχεται στα συνηθισμένα.

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις όλα τα νέα μας

The post 10 άσχετα πράγματα που σκέφτονται οι άντρες όταν κάνουν σεξ appeared first on JoyTV.


πηγή