Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα ετοιμάζονται να ζήσουν την πιο ευτυχισμένη ημέρα της ζωής τους. Όπως έγινε γνωστό, τον ερχόμενο Σεπτέμβριο θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας στη  Σίφνο, παρουσία στενών συγγενών και φίλων.

Το ζευγάρι αυτό το διάστημα απολαμβάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές, ωστόσο, παράλληλα ασχολείται με τις τελευταίες λεπτομέρειες του γάμου. Οι δύο τους θέλουν να είναι όλα όπως τα έχουν φανταστεί και οι καλεσμένοι τους να περάσουν υπέροχα.

Η Χριστίνα χθες Κυριακή, βρέθηκε στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο ατελιέ της Celia Kritharioti και πραγματοποίησε μια από τις τελευταίες πρόβες για το νυφικό της. Μάλιστα μέσα από τα social media αναρτήθηκε σχετικό βίντεο στο λογαριασμό της σχεδιάστριας. Η Χριστίνα αναμένεται να κλέψει τις εντυπώσεις την ημέρα του γάμου της!

Δείτε το βίντεο.

Dazzling bride to be, @chrismpo, twirling the handmade fringes during fitting to the historical Atelier at 8 Dedalou str in Athens, since 1906. #celiakritharioti #couture #fittings #bridetobe #dress #inspiration fringe

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Celia Kritharioti (@celiakritharioti) στις