Τραγωδία στο Πήλιο: Άτυχη 75χρονη έπεσε από το μπαλκόνι την ώρα που καθάριζε


Το δυστύχημα έγινε στον Αη Γιάννη Πηλίου, με θύμα 75χρονη γυναίκα, μητέρα δύο παιδιών. Η γυναίκα έπεσε από ύψος 2,5 μέτρων και σκοτώθηκε ακαριαία.

Όλα συνέβησαν σε απόσταση “αναπνοής” από το σπίτι της. Στα λίγα λεπτά που απουσίασε ο σύζυγός της για να πετάξει τα σκουπίδια. Στον τόπο εκτυλίχθηκαν σκηνές φρίκης και πανικού.

Το τραγικό συμβάν, έγινε γύρω στις 5.30 το απόγευμα. Ο 80χρονος σύζυγος της γυναίκας άρχισε να καλεί σε βοήθεια σε κατάσταση σοκ. Το σπίτι της οικογένειας βρίσκεται στο κέντρο του χωριού, πάνω από ψαροταβέρνα.

Σε δευτερόλεπτα συγγενείς και γείτονες έτρεχαν για να βοηθήσουν, μάταια όμως. Αντικρίζοντας την 75χρονη όλοι «πάγωσαν». Η άτυχη γυναίκα είχε χτυπήσει σοβαρά στο κεφάλι και είχε μείνει στον τόπο. Το πλήρωμα του ΕΚΑΒ που κατέφθασε αργότερα διαπίστωσε τυπικά τον θάνατό της. Η οικογένειά της ακόμη δεν μπορεί να πιστέψει τι συνέβη.

Πώς συνέβη το τραγικό περιστατικό

Η γυναίκα έπεσε από ταράτσα πρώτου ορόφου διπλανού σπιτιού από το δικό της, στην οικοδομή του κουμπάρου της. Η οικογένεια χρησιμοποιεί την αποθήκη που υπάρχει εκεί. Η άτυχη γυναίκα καθάριζε τον χώρο για να βάλουν ξύλα. Ο σύζυγός της που βοηθούσε ανέλαβε να πετάξει τα σκουπίδια. Όμως, μέχρι να επιστρέψει η 75χρονη ήταν ήδη νεκρή. Άγνωστο για ποιο λόγο ακριβώς, πάντως από ατύχημα, η γυναίκα έχασε την ισορροπία της και έπεσε στο ισόγειο από ύψος 2,5 μέτρων.

Συγγενείς της ανέφεραν ότι ίσως να έπαθε κάποιο επεισόδιο με την υγεία της. Τις τελευταίες μέρες είχε πίεση και είχε παραπονεθεί  ότι ζαλιζόταν

Στο σημείο πήγαν αστυνομικοί του Τμήματος Βορείου Πηλίου που άρχισαν να λαμβάνουν καταθέσεις. Την ώρα του δραματικού συμβάντος στο σπίτι βρισκόταν μόνο το ζευγάρι. Τα παιδιά απουσίαζαν, ο γιος στο χωράφι και η κόρη στο σπίτι της.

Συγγενείς και φίλοι βυθίστηκαν στο πένθος από τη μία στιγμή στην άλλη. Η 75χρονη ήταν ένας αξιαγάπητος άνθρωπος, λένε. Πέραν της πίεσης δεν αντιμετώπιζε κάποιο άλλο πρόβλημα με την υγεία της. «Έφυγε» εντελώς άδικα και αιφνίδια. Το Αστυνομικό Τμήμα Βορείου Πηλίου συνεχίζει την προανάκριση, ενώ διέταξε τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Πηγή: newsit

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!