Το must have καλοκαιρινό κόσμημα που κάθε άντρας πρέπει να έχει


“Για να είναι κανείς αναντικατάστατος, πρέπει πάντα να είναι διαφορετικός”. Μπορεί τα παραπάνω λόγια να ανήκουν σε μία ιέρεια της μόδας όπως η Coco Chanel, αλλά για εμάς τους άνδρες είναι νόμος.

Aπό την συμπεριφορά σου μέχρι και το στυλ σου, η διαφορετικότητα είναι αυτό που θα σε κάνει να ξεχωρίσεις από το πλήθος.

Αυτό το καλοκαίρι, δεν αρκεί μόνο να ακολουθείς τη μόδα, να ενημερώνεσαι για τις τελευταίες τάσεις και να τις υιοθετείς.

Αν θέλεις πραγματικά να κάνεις τη διαφορά, επιβάλλεται να γράψεις τους δικούς σου κανόνες, δίνοντας βάση σε μικρές αλλά σημαντικές λεπτομέρειες για να αναβαθμίσεις την εικόνα σου και το στυλ σου, ειδικά στην παραλία, όπου τα περιθώρια για να κάνεις εντύπωση στενεύουν.

Εκτός από τους κοιλιακούς, που αν τους έχεις μπράβο σου, τα τατουάζ, το μαγιό και τις σαγιονάρες σου, θα πρέπει να έχεις κάτι που να σε κάνει να ξεχωρίσεις, χωρίς πολλή προσπάθεια.

Πόνταρε στα κοσμήματα, και πιο συγκεκριμένα στην τάση της φετινής σεζόν, που δεν είναι άλλη από τα bracelets. Το βραχιόλι είναι η πιο κλασάτη πινελιά που μπορείς να προσθέσεις σε ένα formal ντύσιμο, ο τρόπος να εκφράσεις τη μποέμ πλευρά σου και το ελληνικό brand χειροποίητων κοσμημάτων G&P Handmade Jewellery το ξέρει καλύτερα από όλους.

Το αγαπημένο ελληνικό brand διαθέτει για εσένα αμέτρητα σχέδια, ανάμεσα στα οποία μπορείς να επιλέξεις αυτό που θα συμπληρώσει αρμονικά το στυλ σου. Έχοντας ως βάση ασήμι, ορείχαλκο και ημιπολύτιμους λίθους, κάθε σχέδιο αποτελεί τον ορισμό του elegance.

Η minimal αισθητική τους και ο δυναμικός σχεδιασμός τους, σου επιτρέπουν να τα φοράς από το πρωί μέχρι το βράδυ, με κοστούμι ή με μαγιό, χωρίς να χρειάζεται να τα αποχωριστείς, και τα καθιστά αναπόσπαστο μέρος της εικόνας σου.

Το μόνο που σου μένει, είναι να διαλέξεις αυτά που σου ταιριάζουν. Επένδυσε στο layering, δηλαδή φόρεσε περισσότερα από ένα, και μετέτρεψε ένα συνηθισμένο look σε statement εμφάνιση.

Δες εδώ το Σετ από 2 Βραχιόλια μαύρο ματ όνυχα και ασημένιο κούμπωμα Feather 925

Δες εδώ το Σετ από 3 Βραχιόλια σε λεπτή γραμμή & μαύρο ματ Skull Cuff

Δες εδώ το Σετ από 3 Βραχιόλια σε λεπτή γραμμή & Silver Double Spear 925

Δες εδώ το Σετ από 3 Βραχιόλια σε λεπτή γραμμή & μαύρο ματ Bezel Cuff

Σετ από 4 Βραχιόλια με ημιπολύτιμες πέτρες μάτι της τίγρης, λάβα και όνυχα 

Ανακαλύψτε όλη τη συλλογή της G&P Handmade Jewellery

Facebook: G&P Jewellery Designers

Instagram @gpjewellerydesigners

 

 

!function(f,b,e,v,n,t,s)

{if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod?

n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};

if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version=’2.0′;

n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0;

t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0];

s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,’script’,

‘https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js’);

fbq(‘init’, ‘1896497420361888’);

fbq(‘track’, ‘PageView’);

The post Το must have καλοκαιρινό κόσμημα που κάθε άντρας πρέπει να έχει appeared first on Peoplegreece.com.



πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!