Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής του Happy Day έκανε η Τζένη Μπαλατσινού με αφορμή την επίδειξη μόδας «Haute Grecians» που διεξήχθη το βράδυ της Τετάρτης στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.

Η κριτής του πρώτου Next Top Model αναφέρθηκε στο φετινό ριάλιτι μόδας και  στα πρότυπα ομορφιάς  λέγοντας «Δε συζήτησα κάτι για το Next Top Model. Θεωρώ πως σε κάποια πράγματα που λένε έχουν δίκιο. Σε ότι αφορά τις πλαστικές και τις επεμβάσεις που κάνουν σε πολύ μικρή ηλικία είναι λάθος, γιατί, είσαι πάρα πολύ μικρή, γιατί έχεις μια εικόνα που ακόμα δεν έχει διαμορφωθεί για τον εαυτό σου, και στο κάτω κάτω δεν υπάρχει κάτι καλύτερο από το φυσικό. Δε λέω να έχεις κάτι που να σε ενοχλεί στη δουλειά σου, αν και η Κουλιανού έκανε καριέρα και το στήριξε χωρίς να αλλάξει τίποτα στην εμφάνισή της γιατί έχει προσωπικότητα. Όταν εγώ δούλευα αυτό δεν υπήρχε. Και το στήθος δε χρειαζόταν να το βάλεις γιατί θέλανε το στήθος της σαμπάνιας. Και εμένα κάποια στιγμή μου είχαν ζητήσει επειδή έχω πολύ μάγουλα να αφαιρέσω τους φρονιμίτες και αρνήθηκα» και συνέχισε «Σημασία έχει ο τρόπος που θα πεις το αρνητικό. Η ευγένεια έχει να κάνει με τον τρόπο και ειδικά όταν είμαστε στην τηλεόραση δε κάνει να θίγουμε τους ανθρώπους».

GNTM: Καβγάς ανάμεσα σε Βίκυ Καγιά και Ηλιάνα Παπαγεωργίου για μια παίκτρια

Φυσικά δε θα μπορούσε να μην ερωτηθεί και για τη διαφωνία μεταξύ της Βίκυς Καγιά και της Ηλιάνας Παπαγεωργίου. Η Τζένη Μπαλατσινού πήρε ξεκάθαρα θέση δηλώνονας ότι: «Εγώ συμφωνώ με την Ηλιάνα. Έχουν αλλάξει τα πρότυπα. Εγώ συμφωνώ με την Ηλιάνα. Και σε ένα πρακτορείο υπάρχουν και τα μοντέλα που είναι για μαγιό και αυτά που είναι oversize. Είμαστε σε μια άλλη εποχή. Υπάρχουν και τα μοντέλα που είναι λίγο πιο Κιμ Καρντάσιαν. Τι να κάνουμε; Αυτή είναι η εποχή. Εγώ συμφωνώ με την Ηλιάνα. Δεν μπορούμε να απορρίπτουμε, επειδή μια κοπέλα δεν είναι το παραδοσιακό μοντέλο».

Δείτε το απόσπασμα