Τα 7 πράγματα που πρέπει να ξέρεις για το σεξ όταν βγαίνεις λίγο καιρό με κάποιον

Τί πρέπει να θυμάσαι για το σεξ που κάνεις όταν βγαίνεις με κάποιον λίγο καιρό

Όταν βγαίνεις λίγο καιρό με κάποιον, και έχετε κάνει σεξ και έχεις καταλήξει στο ότι ταιριάζετε σε αυτό τον τομέα, όμως δεν έχετε ακόμα οικειότητα, σίγουρα το σεξ σε ενθουσιάζει σαν ιδέα κάθε φορά που πρόκειται να γίνει, όμως μπορεί κάποιες φορές να σου φαίνεται άβολο.

Εάν βρίσκεσαι στην αρχή μιας σχέσης υπάρχουν κάποια πράγματα που πρέπει να έχεις στο μυαλό σου και να ξέρεις, για να νιώσεις πιο άνετα στο σεξ αλλά και για να γίνει καλύτερο.

Επικοινώνησε με τον σύντροφο σου (Πιο συχνά)
Ό,τι κάνουμε στην αρχή μιας σχέσης συνήθως είναι αυτό το οποίο κάνουμε και στην εξέλιξη και συνέχεια της. Αυτό σημαίνει πως εάν δεν έχεις καλή επικοινωνία κατά τη διάρκεια του σεξ με το σύντροφο σου στην αρχή της σχέσης σας που όλα είναι στο peak τους, τότε δύσκολα θα το καταφέρεις μετέπειτα όταν η πραγματικότητα και η καθημερινότητα «εισχωρήσει» στη σχέση.

Μοιραστείτε τι σας αρέσει και τι όχι
Μοιράσου με το σύντροφο σου κατά τη διάρκεια του σεξ, τι σου αρέσει και τι όχι και ρωτά και εκείνον, μίλησε του επίσης για τις φαντασιώσεις του και μάθε τις δικές του. Οτιδήποτε μπορείς να κάνεις για να διευκολύνεις την επικοινωνία σας σε αυτό τον τομέα τώρα, θα βοηθήσει αργότερα.

Μην κάνεις υποθέσεις
Επειδή εσύ τα βλέπεις όλα ιδανικά αυτό δεν σημαίνει πώς είναι το ίδιο και για το σύντροφο σου. Σίγουρα έτσι θέλεις να είναι τα πράγματα όμως «μην δέσεις τίποτα κόμπο» μέχρι να το ακούσεις από τον ίδιο.

Η ειλικρίνεια είναι το «κλειδί»
Ένα θετικό και ευχάριστο συναίσθημα μπορεί γρήγορα να γίνει αρνητικό εάν δεν εκφράζεις αυτά που νιώθεις και τα κρατάς μέσα σου. Το να είσαι ειλικρινής θα βοηθήσει εσένα αλλά και τη σχέση σου.

Μην υποκρίνεσαι
Εάν υποκριθείς τώρα ότι κάτι που κάνει ο σύντροφος σου σου αρέσει, εκείνος θα συνεχίσει να το κάνει καθόλη τη διάρκεια της σχέσης σας. Και δεν το θέλεις αυτό έτσι δεν είναι; Ζητά αυτό που θέλεις και θα βγείτε και οι δυο κερδισμένοι.

Πάρτε προφυλάξεις
Κάθε ζευγάρι στην αρχή της σχέσης του περνάει μια φάση «μήνα του μέλιτος» όσον αφορά το σεξ. Το ότι περνάς αυτή τη φάση δεν σημαίνει πως η σχέση αυτή είναι σοβαρή, και σίγουρα όχι τόσο ώστε να πάει σε ένα επίπεδο που δεν είναι έτοιμη να πάει.

Μην τον συγκρίνεις με τον πρώην σου
Ότι και αν κάνεις μην συγκρίνεις το νέο άτομο που βγαίνεις με τον πρώην σου. Ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα του ούτως ή άλλως είναι ότι δεν είναι ο πρώην σου και πλέον μπορείς να δημιουργήσεις διαφορετικές αναμνήσεις και εμπειρίες με έναν νέο άνθρωπο.

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις όλα τα νέα μας

 

The post Τα 7 πράγματα που πρέπει να ξέρεις για το σεξ όταν βγαίνεις λίγο καιρό με κάποιον appeared first on JoyTV.


πηγή