Συνεχίζεται το θρίλερ με τον θάνατο της Ειρήνης Λαγούδη. Βίντεο

Το θρίλερ με την υπόθεση του θανάτου της Ειρήνης Λαγούδη συνεχίζεται, με τον τεχνικό σύμβουλο της οικογένειας της θανούσης, Τάσο Δέδε, να μιλά για τα ευρήματά του στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα”.

Ο ίδιος μίλησε και για την διαδρομή της άτυχης 44χρονης το μοιραίο πρωινό, τονίζοντας πως είναι παράξενο το γεγονός πως ενώ η Ειρήνη είχε παραλάβει το αυτοκίνητό της από το Αγρίνιο και επέστρεψε στο χωριό της, μέσα σε 1-2 ώρες ξαναπήγε στο Αγρίνιο, ενώ στη συνέχεια κατευθύνθηκε και προς το χωριό Παραβόλα.

Το χρονικό της εξαφάνισης

Η μητέρα τριών παιδιών, ηλικίας 25, 22 και 16 ετών, εξαφανίστηκε από την Κατοχή Αιτωλοακαρνανίας όπου έμενε, το Σάββατο το μεσημέρι. Το αυτοκίνητο βρέθηκε σταθμευμένο σε έναν παραλίμνιο δρόμο ανάμεσα στη Μυρτιά και τα Λουτρά. Απόσταση περίπου μιάμισης ώρας από το χωριό της.

Ο Χριστόφορος Μπόκας, δοικητής πυροσβεστικής υπηρεσίας Αγρινίου, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Έχουμε ανακαλύψει τη γυναίκα που είχε χαθεί από άνδρες του ΠΚ Θέρμου και από εκεί και ύστερα έγιναν οι δέουσες ενέργειες».

Λίγη ώρα πριν εντοπιστεί η άτυχη γυναίκα, ο αδερφός της συγκινημένος αναζητούσε την 44χρονη μέσω της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα»: «Ήταν μια γυναίκα πολύ δυνατή, ισχυρή… έχασε τον άντρα της νωρίς, τους γονείς της, ήταν και άντρας και γυναίκα για τα παιδιά της. Και ήταν φουλ αισιόδοξη, ήταν τρομερή προσωπικότητα. Υπεραγαπούσε τα παιδιά της, εμένα τους συγγενείς, δεν θα έκανε τίποτα κακό στον εαυτό της».

Η Ειρήνη και τα τρία της παιδιά πέρασαν τις γιορτές στην Αθήνα, στο σπίτι του αδερφού της. Μετά επέστρεψαν στο χωριό τους. Τα ίχνη της Ειρήνης χάθηκαν λίγο μετά τη μία και μισή το μεσημέρι του Σαββάτου. Η μικρή της κόρη ήταν ο τελευταίος άνθρωπος που μίλησε μαζί της. Σύμφωνα με τον αδερφό της 44χρονης, της είπε ψέματα πως ήταν στο συνεργείο αυτοκινήτων.

«Της είπε ότι είναι στο μάστορα για το αυτοκίνητο, αν ήταν αυτός ο μάστορας. Το ότι ήταν σε αυτή την περιοχή ήταν αλλά όχι στο μάστορα. Έφυγε ξαφνικά, χωρίς ιδιαίτερο λόγο, δεν ειδοποίησε τα παιδιά. Πήρε ξαφνικά το αυτοκίνητο. Σπίτι άφησε τα πάντα», είπε ο αδερφός της.

Η 44χρονη ήταν χήρα και μεγάλωνε ολομόναχη τα τρία της παιδιά, ενώ είχε χάσει και τους γονείς της. Η ιατροδικαστική έρευνα αναμένεται να ρίξει φως στις συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή της η άτυχη μητέρα.

Δείτε το απόσπασμα…

entertv


πηγή


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!