Ο τηλεοπτικός σταθμός που εργάζεται είχε βγάλει επίσημη συλλυπητήρια ανακοίνωση με αφορμή το θάνατο της μητέρας του. Μάλιστα, είχε ενημερώσει το κοινό πως λόγω πένθους οι εκπομπές του θα ακυρώνονταν για μία εβδομάδα.

Ο γνωστός κωμικός μετά τη δύσκολη απώλεια που είχε επέστρεψε στην εκπομπή του και στο πόστο που τον έχει αγαπήσει το κοινό. Ο λόγος για τον Jimmy Fallon, ο οποίος βρέθηκε και πάλι στην αγαπημένη του θέση στο Tonight Show, χθες Δευτέρα.

Η μητέρα του έφυγε από τη ζωή στις 4 Νοεμβρίου και όπως ήταν φυσικό ο παρουσιαστής έκανε αναφορά στην «μεγαλύτερη fan» του, τη μητέρα του Gloria.

«Νιώθω ωραία που επέστρεψα παιδιά», ανέφερε ξεκινώντας και συνέχισε: «Όπως γνωρίζετε η μητέρα μου Gloria έφυγε πρόσφατα από τη ζωή. Ακυρώσαμε τα shows την προηγούμενη εβδομάδα για να είμαι με την οικογένειά μου και να κάνω τις απαραίτητες διαδικασίες. Ήταν το καλύτερο κοινό, ήταν αυτή που πάντα προσπαθούσα να κάνω να γελάσει και ήταν η μεγαλύτερη fan του show και σε ό,τι έκανα».

Φρόντισε δε να συνεχίσει προκαλώντας συγκίνηση. «Όταν ήμασταν μικροί η μαμά μου έπαιρνε εμένα και την αδερφή μου και πηγαίναμε στα μαγαζιά. Μου πίεζε το χέρι τρεις φορές και μου έλεγε “Σ’ αγαπώ”  και τότε της πίεζα κι εγώ το χέρι και της έλεγα “Κι εγώ σ’αγαπώ”», είπε και σταμάτησε για να προσπαθήσει να συγκρατήσει τα δάκρυά του και είπε: «Και… την περασμένη εβδομάδα όταν ήμουν στο νοσοκομείο της πίεσα το χέρι και της είπα “σ’ αγαπώ”. Ήξερα ότι είχαμε πρόβλημα. Νιώθω ευγνώμων που μπορώ να το κάνω κάθε βράδυ και εκτιμώ πολύ τη στήριξη που μου δώσατε την προηγούμενη εβδομάδα».

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του.