Μπελάδες προέκυψαν στην οικογένεια της Kate Middleton, καθώς ο θείος της αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης μετά τον ξυλοδαρμό της συζύγου του, την οποία άφησε αναίσθητη, με μπουνιές και κλωτσιές!

Ο Gary Goldsmith εμφανίστηκε ενώπιον δικαστηρίου την Τρίτη και παραδέχθηκε ότι επιτέθηκε στην γυναίκα του, ωστόσο, υποστήριξε ότι της έριξε μερικές σφαλιάρες.

Ωστόσο, ο ταξιτζής που τους μετέφερε από μία φιλανθρωπική εκδήλωση στο σπίτι τους, στο Λονδίνο, ανέφερε πως ο 52χρονος ήταν εμφανώς μεθυσμένος και, μόλις έφτασαν στην πόρτα τους, άρχισε να την χτυπά στο πρόσωπο με ένα γάντζο, με αποτέλεσμα εκείνη να σωριαστεί στο πάτωμα!


Στη συνέχεια, σύμφωνα πάντα με την μαρτυρία του Daniel Shepherd, άρχισε να την κλωτσά, ενώ εκείνη, μετά από λίγα δευτερόλεπτα που ήταν αναίσθητη, ζήτησε από τον ταξιτζή να ειδοποιήσει την αστυνομία, όπως και έγινε.

Ο θείος της εγκυμονούσας δούκισσας αφέθηκε προς το παρόν ελεύθερος με εγγύηση, μέχρι τις 21 Νοεμβρίου οπότε και το δικαστήριο θα αποφασίσει την ποινή του. Με βάση τον βρετανικό νόμο, αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης μέχρι και έξι μήνες, ενώ δεν αποκλείεται να την «εξαργυρώσει» με κοινωνική εργασία.