Από το τηλεοπτικό πλατό, στις δικαστικές αίθουσες, θα βρεθούν η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου και ο Σπύρος Χαριτάτος, οι οποίοι είχαν συνεργαστεί προ ετών στην πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1.

Οι δικηγόροι των δύο πλευρών έχουν ραντεβού σήμερα στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών, προκειμένου να εκδικαστεί η διαμάχη που έλαβε χώρα πριν από περίπου τρία χρόνια.

Σε τηλεοπτική της συνέντευξη, στις 26 Φεβρουαρίου του 2013, η μαγείρισσα είχε υποστηρίξει πως την περίοδο που ήταν στο πλατό της εκπομπής «10 με 1 μαζί» ο Σπύρος Χαριτάτος και ο Γιώργος Καραμέρος της έκαναν καψώνια, με αποτέλεσμα να κλονιστεί σε τέτοιο βαθμό η υγεία της που απέκτησε αυτοάνοσο θυρεοειδή.


Ο δημοσιογράφος απάντησε με αγωγή για συκοφαντική δυσφήμηση κατά της τηλεοπτικής μαγείρισσας ζητούσε αποζημίωση ύψους 1 εκατομμυρίου ευρώ, ποσό που δήλωνε ότι θα διαθέσει για τα συσσίτια των αστέγων. «Η με καθυστέρηση δυόμισι ετών επίσημη παρουσίαση του “τηλεοπτικού δράματος” μιας δήθεν βασανισμένης μαγείρισσας από αδίστακτους παρουσιαστές, με αναφορές μάλιστα σε θέματα υγείας, ήξερε ότι θα κέντριζε το ενδιαφέρον και του πλέον αδιάφορου για το πρόσωπό της τηλεθεατή» ανέφερε, μεταξύ άλλων, στην αγωγή του.

Η υπόθεση επρόκειτο να εκδικαστεί την περασμένη Πέμπτη, 7 Ιανουαρίου, ωστόσο, στην αίθουσα δεν εμφανίστηκε καμία από τις δύο πλευρές και, όπως ορίζει ο Κώδικας Πολιτικής Δικονομίας σε περίπτωση απουσίας όλων των διαδίκων, η συζήτηση πήρε αναβολή.