Πώς θα βρεις τις καλύτερες επιλογές για σνακ;

Οι περισσότεροι άνθρωποι φοβούνται ότι καταναλώνοντας κάποιο σνακ ενδιάμεσα των κυρίως γευμάτων τους, συμβάλλουν στην απόκτηση βάρους.

Ωστόσο, ένα υγιεινό σνακ μπορεί να προσφέρει πολλά οφέλη στην υγεία σου και μπορεί να συμπεριληφθεί σε ένα υγιεινό πρόγραμμα διατροφής ακόμα και με σκοπό την απώλεια βάρους.

Το κλειδί είναι να επιλέξεις σνακ χαμηλά σε θερμίδες (~200 θερμίδες), που να περιέχουν ένα συνδυασμό θρεπτικών συστατικών (υδατάνθρακες, πρωτεΐνη και «καλό» λίπος).

Προσπάθησε επίσης το σνακ να το καταναλώνεις περίπου στο μεσοδιάστημα μεταξύ πρωινού – μεσημεριανού και/ή μεσημεριανού – βραδινού.

Στο συρτάρι μου,  έχω πάντα μία μπάρα δημητριακών!

Η υιοθέτηση, ως καθημερινή συνήθεια, της κατανάλωσης ενός σνακ ανάμεσα στα κυρίως γεύματά σου, σε αποτρέπει από το να πεινάσεις πολύ και από το να οδηγηθείς στο πρόχειρο φαγητό που είναι ανθυγιεινό.

Ένα υγιεινό ελαφρύ σνακ, που περιέχει μία ικανοποιητική ποσότητα πρωτεΐνης, κρατάει το αίσθημα της πείνας μακριά για μερικές ώρες και σου επιτρέπει να περιοριστείς σε μία μέτρια ποσότητα φαγητού όταν φτάσει η ώρα του επόμενου γεύματος σου.

Τι να επιλέξεις: Σνακ όπως ένα φρούτο ή μια καλή μπάρα δημητριακών είναι χαμηλά σε θερμίδες, αλλά θα ικανοποιήσουν το αίσθημα της πείνας σου.

Oι Crunchy μπάρες της Nature Valley είναι το νέο αγαπημένο σνακ μας. Συνήθως έχουμε πάντα στο συρτάρι του γραφείου, αλλά είναι ιδανικές και για να τις έχουμε μαζί μας και στις δραστηριότητες.

Μπάρες Δημητριακών Nature Valley Crunchy

Μας αρέσουν γιατί φτιάχνονται με φυσικά συστατικά όπως η βρώμη και το μέλι και είναι η ιδανική επιλογή για ένα γρήγορο σνακ κάθε στιγμή της ημέρας. Κάθε συσκευασία περιέχει δύο τραγανές μπάρες για μεγαλύτερη απόλαυση.

Θα τις βρεις σε 4 γεύσεις: Μούσλι με Μέλι,  Μαύρη Σοκολάτα, Μούσλι με Μήλο και Μούσλι με κράνμπερι


πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!