Πατέρας Βαλεντίν: Γιατί σκηνοθέτησα την εξαφάνιση της κόρης μου


Η 7χρονη Βαλεντίν είχε εξαφανιστεί στις 23 Δεκεμβρίου 2019 από το Παγκράτι. Βρέθηκε στη Γαλλία, μετά την ομολογία του πατέρα της. Τι είπε για την κόρη του στην εκπομπή “Μαζί σου Σαββατοκύριακο” της Τατιάνας Στεφανίδου στον ΣΚΑΪ.

 

Μία ημέρα αφότου αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, ο πατέρας της μικρής Βαλεντίν μίλησε στην εκπομπή “Μαζί σου Σαββατοκύριακο” της Τατιάνας Στεφανίδου, στον ΣΚΑΪ, για την περιπέτεια του ίδιου και της κόρης του. 

Ο πατέρας της 7χρονης αφέθηκε ελεύθερος με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της υποχρεωτικής εμφάνισης σε ΑΤ, μετά την απολογία για ένα κακούργημα και τρία πλημμελήματα ο πατέρας της 7χρονης Βαλεντίν.

 

 

Το χρονικό της εξαφάνισης

Η είδηση της εξαφάνισης της 7χρονης από το Παγκράτι έγινε γνωστή ανήμερα τα Χριστούγεννα του 2019. Πέρασαν 49 ολόκληρες μέρες για να βρεθεί ευτυχώς ζωντανή και ευτυχώς -όπως λένε οι πληροφορίες- καλά στην υγεία της.

 

Όλο αυτό το διάστημα η ελληνική κοινωνία παρακολουθούσε με αγωνία την εξέλιξη της υπόθεσης, η οποία έμελλε να ολοκληρωθεί με αίσιο τέλος μεν, αλλά με πολλά “θολά” σημεία.

 

Ο πατέρας της δήλωσε την εξαφάνισή της, την έψαχνε εναγωνίως, αλλά βρίσκεται πλέον αντιμέτωπος με την Ελληνική Δικαιοσύνη, αντιμετωπίζοντας κακουργηματικού βαθμού κατηγορίες.

Η μητέρα της γνωρίζαμε -από όσα υποστήριζε ο πατέρας- πως ήταν νεκρή, αλλά την Τετάρτη, 12.02.2020, έγινε… μια γυναίκα υποστηρίζει πως είναι η μητέρα της!

 

Και τελικά αποκαλύφθηκε πως η Βαλεντίν ταξίδεψε στην Γαλλία, με γνήσια ταξιδιωτικά έγγραφα, αλλά όχι τα δικά της και ο πατέρας της σκόπευε να κάνει το ίδιο.

 

Πώς ξετυλίχθηκε το κουβάρι με την μικρή Βαλεντίν

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην Πρεσβεία της Ελλάδας στο Παρίσι εμφανίστηκε το απόγευμα της Τετάρτης, 12.02.2020, ένας άνδρας και είπε πως είναι δικηγόρος και εκπροσωπεί την μητέρα της μικρής Βαλεντίν.

 

Αμέσως από τους αρμοδίους της Πρεσβείας ενημερώθηκε το Αστυνομικό Τμήμα του Saint Etienne κοντά στην Λυών όπου και διαμένει με την θεία της η 7χρονη Βαλεντίν, προκειμένου να διεξαχθεί εκ νέου έρευνα.

 

Πράγματι οι αστυνομικοί προσήγαγαν στο Τμήμα μια γυναίκα που βρέθηκε στο σπίτι που διαμένει η μικρή και ισχυρίστηκε πως είναι η μητέρα του παιδιού. Μάλιστα, είναι η ίδια που πήγε στην Αθήνα το Δεκέμβριο, προκειμένου να πάρει το παιδί, χρησιμοποιώντας την ταυτότητα και το διαβατήριο της θείας του παιδιού, καθώς η ίδια βρίσκεται παράνομα στην Γαλλία.

 

Το παιδί το πήρε χρησιμοποιώντας το διαβατήριο ενός εκ των τριών παιδιών της θείας της Βαλεντίν και βέβαια αδελφής της, καθώς τα παιδιά μοιάζουν όπως βέβαια και οι δυο γυναίκες. Έτσι λοιπόν κατάφερε να ξεγελάσει τις αρχές στα αεροδρόμια Παρισιού και Αθηνών.

www.newsit.gr

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!