Ο αγαπημένος τραγουδιστής προχώρησε σε μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στον Alpha και το Happy Day. Μιλώντας στον Δημήτρη Παπανώτα μοιράστηκε αρκετές λεπτομέρειες για την προσωπική του ζωή.

Ανάμεσα σε άλλα αναφέρθηκε στην σχέση που είχε με την Άννα Βίσση, σημειώνοντας: «Είναι από τις καλύτερες σχέσεις που είχα στη ζωή μου. Δεν βλεπόμαστε συχνά ή κάθε μέρα, όποτε όμως βρεθούμε υπάρχει αυτή η αγάπη».« Ίσως να μπορούσε ίσως και όχι να εξελιχθεί σε γάμο. Ήταν από τις καλύτερες σχέσεις αγάπης που είχα», φρόντισε να συμπληρώσει.

Όπως πιθανώς καταλάβατε μιλάμε για τον Λάμπη Λιβιεράτο, ο  οποίος δεν δίστασε να αναφερθεί και στο γάμο του με την Εύη Αδάμ, ο οποίος κατέληξε άδοξα.

«Η Εύη μου άρεσε κυρίως εμφανισιακά. Μετά που την γνώρισα είχε πλάκα, γελάγαμε, περνάγαμε καλά. Ήταν να βρεθούμε για ένα βιντεοκλίπ και γνωριστήκαμε. Δεν το κάναμε τελικά τότε. Μετά της είχα πει να βγούμε να πιούμε ένα ποτό. Είδα ότι δεν πολυταιριάζουμε κάποια στιγμή, αλλά μετά που ξαναβρεθήκαμε ψήθηκα λίγο και προχώρησε όλο το θέμα. Τελικά μάλλον δεν ταιριάζαμε, αλλά ταιριάξαμε για να βγάλουμε δύο υπέροχα παιδιά κι αυτό φτάνει για εμένα. Δεν μετάνιωσα για το γάμο μου με την Εύη γιατί έγιναν αυτά τα δύο πλάσματα. Ήταν το ωραιότερο λάθος της ζωής μου», τόνισε στη συνέντευξή του.

Δείτε το βίντεο.