Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος είναι τακτικός χρήστης του Twitter και τα περισσότερα tweets του, που συνήθως αφορούν το Masterchef, προκαλούν το γέλιο.

Αυτή τη φορά, όμως, ήταν ένα άρθρο που αφορούσε την προσωπική του ζωή που του τράβηξε την προσοχή και φυσικά, το σχολίασε με χιούμορ.

Το άρθρο αναρωτιέται αν «Παντρεύεται ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος;» και πρόκειται για μια αστρολογική ανάλυση που προβλέπει πότε θα «νοικορευτεί» ο σεφ.

Βεβαίως, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος φρόντισε να πάρει θέση για το θέμα, ξεκαθαρίζοντας αρχικά ότι το ζώδιο που του χρεώνουν (Ζυγός) είναι λάθος

«Εξαιρετική προσέγγιση… Φοβερή ακρίβεια… Τα άστρα μίλησαν… Ελπίζω να μην επηρεάζει το γεγονός ότι η ανάλυση είναι για άλλο ζώδιο… Οεο…», έγραψε στο Twitter προκαλώντας τα σχόλια των θαυμαστών – και κυρίως, των θαυμαστριών του!

Για την ιστορία, το άρθρο προβλέπει ότι ο σεφ θα αρχίσει να σκέφτεται τον γάμο μετά τα ερχόμενα γενέθλιά του τον Οκτώβριο. Η σελίδα του στο Facebook αναφέρει ότι έχει γενέθλια στις 9 Οκτωβρίου του 1982 (και με βάση αυτό το άρθρο κρίνει ότι είναι Ζυγός). Ωστόσο, σε βιογραφικό του που έχει κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο αναφέρεται ότι γεννήθηκε την ίδια ημερομηνία με την πτώση του τοίχους του Βερολίνου, αλλά εφτά χρόνια νωρίτερα. Αυτό σημαίνει 9 Νοεμβρίου 1982 και τον κατατάσσει στο ζώδιο του Σκορπιού.