Πάτρα: Συγκλονίζει η μητέρα της παιδοκτόνου – Πέταξε το βρέφος στη θάλασσα και πήγε να ξαπλώσει


Συνεχίζει να προκαλεί σοκ η τραγωδία που εκτυλίχθηκε στην Πάτρα, όταν μία 27χρονη μητέρα άφησε το μωρό σε παραλία λίγες ώρες αφότου το έφερε στον κόσμο και στη συνέχεια αυτό εντοπίστηκε νεκρό από περαστικούς.

 

Συγκλονίζει στην κατάθεσή της, η μητέρα της 27χρονης από την Πάτρα, η οποία κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση της νεογέννητης (μόλις δύο ημερών) κόρης της.

Τα λόγια της γυναίκας στους λιμενικούς αποκαλύπτει σήμερα (16/02), η εφημερίδα Realnews. Σύμφωνα με όσα ανέφερε, ήταν 10:00 το πρωί της περασμένης Τετάρτης (σ.σ. ημέρα θανάτου του κοριτσιού) 12 Φεβρουαρίου όταν η κόρη της την πήρε τηλέφωνο:

 

«Μου είπε ότι είχε ένα έκτακτο χειρουργείο και έπρεπε να της πάρω κάποια φάρμακα – και συγκεκριμένα παυσίπονο και ένα φαρμακευτικό σπρέι για πληγές – και να επιστρέψω σπίτι γρήγορα.

 

Τι ρώτησα τι χειρουργείο έκανε και μου απάντησε για κύστες. Τη ρώτησα αν είναι εκεί ο πατέρας της και μου απάντησε θετικά. Όταν ήρθε ο πατέρας της να με πάρει ήταν κάπως στεναχωρημένος και με ρώτησε αν η κόρη μας ήταν έγκυος. Του απάντησα ότι δεν γνώριζα κάτι τέτοιο», είπε η μητέρα της 27χρονης στους λιμενικούς.

 

«Όταν μπήκα σπίτι – συνεχίζει η μητέρα – έμαθα ότι ήταν έγκυος και γέννησε. Την βρήκα ξαπλωμένη στο κρεβάτι της. Μου φαινόταν πολύ ταλαιπωρημένη και αγχωμένη. Τη ρώτησα τί είχε και μου απάντησε ότι έκανε ένα χειρουργείο εκτάκτως στο νοσοκομείο “Άγιος Ανδρέας”.

 

Μόλις μου είπε αυτό, σήκωσα το πάπλωμα για να δω την τομή και από αυτό που αντίκρισα κατάλαβα ότι πρόκειται για καισαρική τομή. Εκεί συνειδητοποίησα ότι είχε γεννήσει…», κατέθεσε η γυναίκα.

Όπως σημείωσε στην κατάθεσή της, είχε παρατηρήσει ότι η κόρη της είχε παχύνει λίγο και είχε υποψίες ότι μπορεί να ήταν σε ενδιαφέρουσα. Όμως κάθε φορά που τη ρωτούσε, εκείνη την απόπαιρνε και της έκοβε οποιαδήποτε συζήτηση.

 

Μετά την αποκάλυψη της καισαρικής τομής, όπως ισχυρίστηκε η γυναίκα στους λιμενικούς, έβαλε τα κλάματα. «Τη ρώτησα που βρίσκεται το παιδί, αλλά δεν πήρα καμία απάντηση…

 

Περί τις 14:30 και ενώ ο πατέρας της κόρης μου βρισκόταν στο πεζοδρόμιο, έξω από το σπίτι, εμφανίστηκε η Αστυνομία και μου χτυπούσε το κουδούνι, αλλά δεν άνοιξα αμέσως γιατί ήμουν ταραγμένη.

 

Η κόρη μου επίσης δεν ήθελε να ανοίξω και μου έλεγε να μην το κάνω. Νόμιζα ότι είχαν έρθει επειδή είχε φύγει κρυφά από το νοσοκομείο…».

 

Και οι δύο γονείς, κατέθεσαν ότι το τελευταίο διάστημα οι σχέσεις της οικογένειας ήταν διαταραγμένες λόγω της επιλογής της 27χρονης να συνάψει σχέσεις με έναν άνδρα πολύ μεγαλύτερό της, ο οποίος ήταν και χρήστης ναρκωτικών ουσιών.

 

Ο άνδρας αυτός ήταν και ο πατέρας του βρέφους, που πέθανε από πνιγμό, όπως ήταν και το τελικό πόρισμα της νεκροψίας – νεκροτομής που διενεργήθηκε στο κορμάκι του.

 

Η 27χρονη μετά την έξοδό της από τον εισαγγελέα, παραμένει φρουρούμενη στο νοσοκομείο και τη Δευτέρα (17.02.2020) θα εμφανιστεί στον Ανακριτή Πατρών προκειμένου να απολογηθεί.

www.newsbomb.gr

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!