Ο Πάνος Βλάχος δεν είναι μόνο ηθοποιός. Πριν λίγο καιρό ολοκλήρωσε τη δισκογραφική του δουλειά, που θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο από την Cobalt Music. Πριν λίγες μέρες βγήκε και το δεύτερο single του δίσκου, το Λαχείο, μετά την Αλάνα, το πρώτο κομμάτι όπου συνεργάστηκε με τον Γιώργο Μαργαρίτη.

Αυτός είναι ο δεύτερος δίσκος σου, σωστά;

Ναι, ο πρώτος δίσκος Βγήκε το 2015. Ήταν τραγούδια που είχαν γραφτεί τα προηγούμενα χρόνια, από εμπειρίες μου μέσα από το θέατρο αλλά και τη ζωή, στίχοι εμπνευσμένοι από ιστορίες άλλων ανθρώπων. Αυτή τη φορά ο νέος δίσκος που έχει τίτλο Μετά έχει να κάνει με δικές μου ιστορίες – είναι πολύ προσωπική εξιστόρηση και κατάθεση. Συμμετέχει ο Γιώργος Μαργαρίτης, η Ελένη Δήμου και ο Μίλτος Πασχαλίδης, ενώ σε ένα τραγούδι κάνει φωνητικά η Μαρίνα Σάττι, που είναι φίλη μου και εξαιρετική καλλιτέχνιδα. Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί μέσα από αυτόν το δίσκο καταθέτω κομμάτια της ζωής μου. Ξέρεις, το μέλημά μου είναι μέσα από την τέχνη να διηγούμαι ιστορίες. Αλλά ειδικά σε αυτή τη δουλειά είναι πολύ μεγαλύτερη η έκθεση γιατί δεν υποδύομαι κάποιο ρόλο. Μιλάω για τη δική μου ζωή.

Στο τέλος του νέου τραγουδιού λες «Καλημέρα, έρωτά μου, θες να κάνεις τα παιδιά μου;». Προφανώς επειδή έχεις πει πως μιλάς για τη ζωή σου, έχει σχολιαστεί ότι μέσα από όλους τους στίχους απευθύνεσαι στην Ιωάννα (Τριανταφυλλίδη).

Σε όλο αυτόν το δίσκο σε ένα συγκεκριμένο άνθρωπο απευθύνομαι. Δεν τα λέω στον αέρα. Κάποιος άνθρωπος με εμπνέει. Δεν είμαι υποχρεωμένος να πω ποιος είναι αυτός. Λέω μια ιστορία που απευθύνεται σε όλο τον κόσμο, αλλά η έμπνευσή μου ξεκινά από ένα συγκεκριμένο άνθρωπο…

Πηγή: People