Μετά την επεισοδειακή του αποχώρηση από το MasterChef, ο Σταμάτης Κωβαίος κλήθηκε να απαντήσει στα σχόλια των παικτών του Twitter στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου».

Μεταξύ άλλων, ο πρώην παίκτης αναφέρθηκε και στους πρώην συμπαίκτες του Ζαχίρ, Χρήστο και Μάνο αφήνοντας τα «καρφιά» του για τη συμπεριφορά τους πριν και μετά την είσοδο των πρώην παικτών στο παιχνίδι και την ενημέρωση που είχαν για τα συναισθήματα του κόσμου.

«H Σπυριδούλα με τον Ζαχίρ δεν είχαν πάρα πολύ επικοινωνία μέσα στο σπίτι. Ο Ζαχίρ ήταν ένα άτομο που ήταν λίγο πιο απομονωμένο. Εμένα, παιδιά, δεν άλλαξε η συμπεριφορά μου απέναντι στον Ζαχίρ. Εγώ για τον Ζαχίρ έχω πει πολύ καλά πράγματα, το ξέρει και ο Ζαχίρ.

Ο Ζαχίρ, ο Χρήστος και ο Μάνος είδαν πως είναι αρεστοί στον κόσμο και από εδώ και πέρα βλέπουμε και πως αντιδρούν. Δηλαδή ο Μάνος αυτή η αντίδραση που έκανε με μένα, δεν υφίσταται. Εγώ δεν είχα τίποτα ποτέ με τον Μάνο. Σίγουρα όταν έρχεται κάποιος από έξω και σου λέει πως είσαι πάρα πολύ ψηλά… Και εγώ θα το έπαιρνα πάνω μου. Είναι λογικό αυτό»

Δείτε το απόσπασμα: