Ο Μίλτος Πασχαλίδης στο Παλαιό Ελαιουργείο Ελευσίνας • Hit Channel

Με «αποσκευές» πολλά αγαπημένα τραγούδια θα αποχαιρετήσει ο Μίλτος Πασχαλίδης «Τούτο το καλοκαιράκι», συμμετέχοντας στο φετινό  φεστιβάλ «Αισχύλεια».

O Μίλτος Πασχαλίδης σε μία μοναδική συναυλία με νέο υλικό από το δίσκο «Περσείδες», πλάι στα δικά του αγαπημένα τραγούδια και ό,τι φέρει η στιγμή, στο Παλαιό Ελαιουργείο Ελευσίνας, στο πλαίσιο του φεστιβάλ «Αισχύλεια 2017».

«Έλα να πούμε δύο λόγια απλά / Κι αν θέλεις κι άλλα τόσα / Από εκείνα που εξηγεί / μόνο η δική μας γλώσσα»

Αυτή τη δική μας γλώσσα μιλάει τα τελευταία 22 χρόνια ο Μίλτος Πασχαλίδης, ένας από τους πιο σημαντικούς και αγαπητούς τραγουδοποιούς της γενιάς του.

Γνωστός για την αυθεντική, γεμάτη συναίσθημα, σκηνική του παρουσία και τη σύνδεσή του με τον κόσμο, ο Μίλτος Πασχαλίδης έρχεται με «αποσκευές» που μετράνε πολλά αγαπημένα τραγούδια από «το Παραμύθι Με Λυπημένο Τέλος», «Τα Μπλουζ της Άγριας Νιότης» ως το «Σ’ τα Είπα Όλα» και από τις «Πεθαμένες Καλησπέρες» ως τις «Βυθισμένες Άγκυρες», καθώς και τα κομμάτια του νέου του δίσκου «Περσείδες».

Η τελευταία δισκογραφική δουλειά του, εμπνευσμένη από τον έρωτα και την απώλεια, είναι πιστή στο πνεύμα και το ύφος του Μίλτου Πασχαλίδη με τραγούδια της να έχουν ήδη καταγραφεί στην κοινή συνείδηση.

Την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου αποχαιρετούμε «Τούτο Το Καλοκαιράκι» τραγουδώντας έως «Τα Ξημερώματα» για τις «Κακές Συνήθειες» της ζωής μας.

Συντελεστές

Συμμετέχουν οι μουσικοί:

Νίκη Γρανά – πιάνο, ακορντεόν
Ηλίας Δουμάνης – τύμπανα,
Δημήτρης Μουτάφης – μπάσο
Θύμιος Παπαδόπουλος – πνευστά,
Πάρις Περυσινάκης – λύρα, μαντολίνο
Δημήτρης Σινογιάννης – ηλεκτρική κιθάρα

Πασχάλης Κολέντσης – ηχοληψία
Μανώλης Μπράτσης – φωτισμοί

Οργάνωση παραγωγής: STRAY MUSIC

Δείτε επίσης: 17 μεγάλες επιτυχίες
του Μίλτου Πασχαλίδη σε μία Best Of συλλογή

 

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!