Ολυμπία Χοψονίδου: Κάποιος δεν χάρηκε με την 6η εγκυμοσύνη της και δεν είχε κανένα πρόβλημα να το δείξει


Μπορεί η είδηση της 6ης εγκυμοσύνης της Ολυμπίας Χοψονίδου να έκανε χαρούμενη την οικογένειά της, όμως, κάποιος απ’ ό,τι φαίνεται δεν χάρηκε τόσο πολύ και δεν είχε κανένα απολύτως πρόβλημα να το δείξει.

Ο λόγος για τον Θανάση, τον πρωτότοκο γιο του μοντέλου, που μόλις ενημερώθηκε για ακόμη μία «άφιξη» στην οικογένεια, έβαλε τα κλάματα.

Όπως αποκάλυψε το μοντέλο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όταν ο μεγάλος γιος της οικογένειας ενημερώθηκε για το ευτυχές γεγονός, άρχισε να κλαίει με λυγμούς, καθώς όπως εξήγησε τρυφερά η μαμά του, θεωρεί ότι είναι ήδη πολλοί!

Βέβαια, αν μη τι άλλο, η Χοψονίδου είναι από τις πλέον έμπειρες μαμάδες, καθώς με τον Βασίλη Σπανούλη έχουν δημιουργήσει μία από τις πιο όμορφες οικογένειες και ξέρει πολύ καλά πώς να χειριστεί τον μικρούλη της για να συμφωνήσει ότι ο ερχομός ενός ακόμη παιδιού, είναι μόνο χαρά για το σπίτι τους!

The post Ολυμπία Χοψονίδου: Κάποιος δεν χάρηκε με την 6η εγκυμοσύνη της και δεν είχε κανένα πρόβλημα να το δείξει appeared first on Peoplegreece.com.

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!