Να πώς θα πλένεις σωστά τα ρούχα της γυμναστικής σουΜε την τάση του athleisure να βρίσκεται στο ζενίθ της αλλά και λόγω της μεγάλης αγάπης μας για το wellness, οι πιθανότητες λένε πως τουλάχιστον 3 φορές την εβδομάδα φοράς τα αγαπημένα σου αθλητικά ρούχα, είτε για πρωινή άσκηση είτε για προπόνηση μετά το γραφείο. Συγχαρητήρια! Ξέρεις, όμως, κάθε πότε πρέπει να πλένεις τα αγαπημένα σου leggings και αθλητικά σουτιέν, μα το κυριότερο, το πώς;

Η συχνότητα

Όπως ακριβώς εσύ έχεις ανάγκη ένα ντους μετά από την προπόνηση σου, έτσι και η αθλητική «στολή» σου οφείλει να μπει στο πλυντήριο. Ακόμα κι αν συνεχίσει να μοσχοβολάει και μετά την προπόνηση, τα βακτήρια που έχουν δημιουργηθεί εξαιτίας της θερμότητας και του ιδρώτα είναι αόρατα. Και σίγουρα δε τα χρειάζεσαι την επόμενη φορά που θα φορέσεις το κολάν σου.

Με τι να πλένω τα αθλητικά μου ρούχα;

Η Εταιρεία Εύρηκα, πρωτοπόρα στο χώρο της απόλυτης καθαριότητας, προσφέρει τη λύση με το Εύρηκα Sport. To Εύρηκα Sport σού λύνει τα χέρια, γιατί:

 

Είναι ιδανικό ακόμα και για τα ρούχα των μικρών πρωταθλητών.

Σχεδιάστηκε ειδικά για τα συνθετικά και τα αθλητικά ρούχα.

Περιέχει Odor Block, το οποίο εξουδετερώνει αποτελεσματικά τις δυσάρεστες μυρωδιές από την μπουγάδα σας, ενώ, παραμένοντας στα ρούχα, εξακολουθεί να δουλεύει και κατά τη διάρκεια της άθλησης. Και αυτό το καταφέρνει χάρη σε ένα νέο ειδικό αποσμητικό παράγοντα που εξουδετερώνει τις ουσίες που προκαλούν δυσοσμία, χωρίς να δεσμεύει το υπέροχο άρωμα του απορρυπαντικού Εύρηκα Sport.

Επιπλέον χαρίζει πεντακάθαρα ρούχα ακόμα και από τους 20οC χάρις στο ColdWash system που διαθέτει. Τι σημαίνει αυτό; Πρόκειται για ειδικό συστατικό, που ειδικά για τα πολυεστερικά – βαμβακερά υφάσματα των αθλητικών ρούχων ενισχύει την αποτελεσματικότητα του απορρυπαντικού ακόμα και από τους 20οC. Παράλληλα εκτός από την απομάκρυνση της βρωμιάς και των λεκέδων, εμποδίζει την επικάθιση τους ξανά στα ρούχα και αποτρέπει το «γκριζάρισμα» των ρούχων δημιουργώντας ένα λεπτό προστατευτικό film.

Και το κυριότερο; Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις σε όλες τις πλύσεις και για όλα τα ρούχα σου και να πάρεις πεντακάθαρα ρούχα χωρίς οσμές από τους 20οC με ένα υπέροχο άρωμα φρεσκάδας.

πηγή


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!