Νέο βίντεο από το πάρτυ χλιδής στις φυλακές Κορυδαλλού: Αλκοόλ και ζεϊμπεκιές

Ακόμη ένα βίντεο από το πάρτυ χλιδής μέσα στα κελιά – σουίτες των φυλακών Κορυδαλλού βλέπει το φως της δημοσιότητας. Ήδη από χθες, Σάββατο 23.03.2019, είχε ξεσπάσει σάλος από το βίντεο που έδειχνε πώς οι κρατούμενοι είχαν μετατρέψει το κελί τους σε… άνετο διαμέρισμα με τηλεόραση τελευταίας τεχνολογίας, αλκοόλ, κινητά με τα οποία έκαναν και live (!) στο Faceobok, μέχρι και… κατοικίδιο!

Η αντίδραση του υπουργείου Δικαιοσύνης δεν άργησε και με σχετική ανακοίνωση τόνιζε πως «κανείς δεν είναι υπεράνω του Νόμου», με την ηγεσία του υπουργείου να μην κρύβει την οργή της.

Ωστόσο, πλέον, ένα νέο βίντεο δείχνει ξανά εικόνες από… πάρτι μέσα στις φυλακές. Παρουσιάστηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha και δείχνει ξανά το αλκοόλ να ρέει άφθονο κι έναν κρατούμενο να χορεύει ένα «βαρύ» ζεϊμπέκικο, με τους υπόλοιπους να τον χειροκροτούν και να απαθανατίζουν τις εικόνες με κινητά τηλέφωνα.

Βεβαίως και ο χορός δεν είναι… ποινικά κολάσιμος, ωστόσο τα ερωτήματα που προκύπτουν για τις συνθήκες που επικρατούν μέσα στις φυλακές είναι πολλά. Και αφορούν κυρίως στο πώς προμηθεύονται οι κρατούμενοι hi-tech τηλεοράσεις, ακριβά κινητά και μπουκάλια με αλκοόλ…

Πρώην κρατούμενος: Πάρτι έκαναν τα παιδιά»!

Την ίδια ώρα, ένας πρώην κρατούμενος μίλησε στον Alpha και τόνισε πως «αυτά γίνονται καθημερινά στον Κορυδαλλό. Εδώ μπαίνουν ναρκωτικά, δεν θα μπει αλκοόλ και κινητά;».

Ωστόσο τα όσα λέει στην συνέχεια είναι αποκαλυπτικά του πώς λειτουργούν τα «πράγματα» στις φυλακές.

Συγκεκριμένα τονίζει: «Ογδόντα ευρώ κοστίζει η φιάλη με το αλκοόλ. Στο βίντεο δεν φαίνεται και κάτι. Πάρτι έκαναν τα παιδιά. Όταν θα πεις στον σωφρονιστικό ότι θα βρει τον μπελά του, κάθεται ήσυχος».

πηγή