Η Μπέτυ Λιβανού είναι μία από τις ηθοποιούς που έχουν γράψει τη δική τους σελίδα στα καλλιτεχνικά δρώμενα, ωστόσο, παρά την συμμετοχή της σε επιτυχημένες σειρές, σήμερα παραδέχεται ότι δεν παρακολουθεί καν τηλεόραση, λόγω του θανάτου της μητέρας της.

«Δεν βλέπω τηλεόραση από επιλογή. Με έχει καταπιέσει πάρα πολύ στη ζωή μου! Αυθόρμητα, από τότε που πέθανε η μητέρα μου, ίσως επειδή όσο ζούσε την είχε ανοιχτή μέρα-νύχτα, αποφάσισα να κλείσω την τηλεόραση δια παντός», δήλωσε στο Secret και συνέχισε: «πέφτω σε μια αναπόφευκτη και υποσυνείδητη σύγκριση, που με κάνει να λέω “τώρα, πού να πάω να δουλέψω; Έτσι όπως δούλευα στην τηλεόραση δεν θα ξαναδούλεψω, άρα γιατί να ταλαιπωρηθώ άνευ λόγου και ουσίας;”».


Παράληλα, παραδέχεται ότι η κρίση επηρεάζει την Τέχνη. «Το κομμάτι του πολιτισμού είναι άμεσα συνδεδεμένο με το κεφάλαιο. Χρειάζονται δηλαδή χρήματα για να γίνουν πράγματα και, για, την ακρίβεια, καλά πράγματα (μια ταινία, μια ποιοτική παράσταση κ.λπ.). Όταν τα χρήματα αυτά δεν υπάρχουν, η Τέχνη αυτόματα περιορίζεται», αναφέρει, ενώ, στην ερώτηση ποιος μπορεί να γίνει ηθοποιός, αναφέρει ότι «δεν υπάρχουν όρια και φραγμοί. Ταλέντο χρειάζεται. Πολλοί ξεκίνησαν για να κατακτήσουν το σανίδι, αλλά δεν τα κατάφεραν. Άλλοι το βρήκαν στην πορεία και τελικά είναι καλοί ηθοποιοί».