Η Μαίρη Συνατσάκη αγαπά δυνατά, είναι πιστή σε οποιασδήποτε μορφής σχέση και παρά το ότι θέλει σταθερότητα στη ζωή της φοβάται το «για πάντα».

Η παρουσιάστρια η οποία αυτή την περίοδο έχει αφιερωθεί στο θέατρο και στο μιουζικαλ, υποδύεται τη γάτα στο Musical Cats, μίλησε στο περιοδικό «Yes I Do» για το γάμο και για το πόσο πιστεύει στην παντοτινή αγάπη.

«Θα ήθελα να πιστεύω στο “για πάντα”, αλλά μου φαίνεται τόσο δύσκολο! Λυπάμαι πολύ που μου φαίνεται τόσο δύσκολο, αλλά είναι…», αναφέρει η Μαίρη και εξηγεί πως για να μην υπάρχει ρουτίνα σε μια σχέση πρέπει να μη θεωρήσει ποτέ ο ένας τον άλλο δεδομένο. «Είναι πολύ κλισέ αυτό που θα πω, αλλά νομίζω ότι το πράγμα αρχίζει να χαλάει από τη στιγμή που αρχίζουμε να θεωρούμε τον άλλον άνθρωπο δεδομένο στη ζωή μας», εξηγεί.

Η παρουσιάστρια θέλει πολύ να κάνει οικογένεια όμως δεν πιέζει καταστάσεις, πιστεύει πως όλα θα γίνουν την κατάλληλη στιγμή. Ποια αρχή που πήρες από τους γονείς σου θα ήθελες να περάσεις και στα δικά σου παιδιά;, τη ρωτάει η Δανάη Ίσαρη με τη Μαίρη να απαντά: «Δεν μου το είπανε ποτέ σαν ρητό, αλλά κάτι που μου «πέρασαν» με όλη τους τη συμπεριφορά είναι ότι είμαι πολύ σημαντική, αλλά δεν είμαι πιο σημαντική από κανέναν άλλο».

Το νυφικό της, αν και δεν ονειρευόταν από μικρή το γάμο της, θα ήθελε να είναι λίγο πιο… alternative αν και δε χορταίνει να βλέπει παραμυθένια νυφικά, σε περιοδικά μόδας και γάμου.

Όταν της ζητείται να θυμηθεί τον καλύτερο γάμο που έχει παρευρεθεί, λέει: «Ένας γάμος, που θυμάμαι να χορεύουμε και να ξεφαντώνουμε ασταμάτητα, είναι εκείνος της Χριστιάνας στη Σύρο. Έχουν περάσει κάμποσα χρόνια από τότε, αλλά θυμάμαι να έχω περάσει πολύ ωραία»!

Τέλος, η Μαίρη Συνατσάκη συμβουλεύει τις νύφες να μην βάφονται έντονα και παρά το ότι είναι η «ημέρα» τους δεν χρειάζεται να προβαίνουν σε υπερβολές.