Μήνυση από την οικογένεια γνωστού ηθοποιού για το θάνατό του

Πριν από περίπου ένα χρόνο ο κόσμος της σόουμπιζ θρηνούσε για το θάνατο του γνωστού ηθοποιού Μπιλ Πάξτον ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 61 ετών στη διάρκεια νοσηλείας του σε νοσοκομείο του Λος Άντζελες για πρόβλημα με την καρδιά του.

Καθώς πλησιάζει ο ένας χρόνος από τη στιγμή που ο Πάξτον έχασε τη μάχη με το θάνατο, η οικογένειά του ανακοίνωσε ότι στρέφεται κατά του νοσοκομείου και του γιατρού που τον χειρούργησε λίγο πριν πεθάνει, ζητώντας αποζημίωση.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την αγωγή που κατατέθηκε στο Ανώτερο Δικαστήριο του Λος Άντζελες, η οικογένεια του αγαπημένου ηθοποιού ισχυρίζεται ότι ο γιατρός που πραγματοποίησε επέμβαση στον Πάξτον για να επιδιορθώσει αορτικό ανεύρυσμα «δεν είχε την εμπειρία και η επέμβαση ήταν πέρα από τα όρια της ευθύνης του».

Επίσης, η οικογένεια υποστηρίζει ότι ο γιατρός δεν ήταν παρών όταν ο Πάξτον παρουσίασε επιπλοκές από την επέμβαση και καθυστέρησε πολύ με αποτέλεσμα να καθυστερήσει περαιτέρω θεραπευτική αγωγή.

Το νοσοκομείοα αρνήθηκε να σχολιάσει τις λεπτομέρειες της υπόθεσης και αρκέστηκε να αναφέρει ότι η υγεία και ασφάλεια των ασθενών αποτελεί την πρώτη προτεραιότητά του. Σημειώνεται ότι ο θάνατος του Παξτον οφείλεται σύμφωνα με το σχετικό πιστοποιητικό, σε εγκεφαλικό που υπέστη μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε.

topontiki


πηγή


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!