«Φωτιές» στην ομάδα των Ωκεανών άναψε η ψηφοφορία από την οποία προέκυψε πως ο Μιχάλης Ζαμπίδης είναι ο πρώτος «μονομάχος» αυτής της εβδομάδας στο NOMADS, με τον αθλητή να μην κρύβει την πικρία του και τον Μάνο Πίντζη να τον «καρφώνει» για την αντίδρασή του.

Ο Μιχάλης δεν έκρυψε την δυσφορία του για το αποτέλεσμα και, μάλιστα, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να υπήρξε προηγούμενη συνεννόηση μεταξύ των συμπαικτών του για να τον ψηφίσουν, γεγονός που προκάλεσε την αντίδραση του ηθοποιού.


«Η ομάδα δεν είναι και το καλύτερο. Δεν κάνουμε πάρτι. Ο Μιχάλης το έχει πάρει βαρέως βαρέως. Υπάρχει μια σύγχυση. Και υπάρχει μια σύγχυση γιατί μερικές φορές έχουμε κάποια πράγματα δεδομένα. Ίσως ο Μιχάλης δεν το περίμενε αυτό. Δεν περίμενε ότι μπορεί κάποιος ο οποίος έχει πρόσωπο ας πούμε, είναι ο “αρχηγός της αγέλης” να μπει ποτέ μονομάχος, να ψηφιστεί κατά. Και αυτό νομίζω τον έχει τσακίσει», είπε στην κάμερα ο Μάνος.

Με την σειρά του, ο Μιχάλης ανέφερε: «έχει χωνευτεί ήδη η απόφαση να είμαι μονομάχος. Από την στιγμή που το άκουσα, είπα “ok. Πρέπει να κάνω γρήγορη αποκατάσταση, να σκεφτώ όλα αυτά τα αγωνίσματα που συνήθως γίνονται, ώστε να έχω καλή απόδοση και να μπορέσω να μείνω στο παιχνίδι”».

Δείτε στο βίντεο όσα ειπώθηκαν: