Κόκκινο Ποτάμι: Όταν ο Αργύρης Πανταζάρας προσπάθησε να μαχαιρώσει τον Κωνσταντίνο Καζάκο


Η νέα τηλεοπτική σειρά του Open, «Κόκκινο Ποτάμι» έχει καταφέρει από το πρώτο επεισόδιο να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό και να συγκεντρώνει υψηλά νούμερα τηλεθέασης.

Πρόκειται για μια υπερπαραγωγή με 170 ηθοποιούς και 1400 κομπάρσους υπό τη σκηνοθετική επιμέλεια του Μανούσου Μανουσάκη. Εξιστορεί μια ιστορία αγάπης σε μια σκληρή και δύσκολη εποχή που άλλαξε τη ζωή χιλιάδων Ελλήνων.

Ανάμεσα στους πρωταγωνιστές της σειράς είναι και ο Κωνσταντίνος Καζάκος με τον Αργύρη Πανταζάρα που μπορεί στο σήριαλ να είναι απολυτοι και αυστηροί αλλά στα backstage φαίνεται να το διασκεδάζουν ιδιαίτερα.

Μάλιστα ο Κωνσταντίνος Καζάκος δημοσίευσε και στον λογαριασμό του στο Instagram ένα βίντεο από τα γυρίσματα της σειράς στο οποίο φαίνεται ο Αργύρης Πανταζάρας να τον  μαχαιρώνει.

View this post on Instagram

Και μετά από απαίτηση του ινσταγκραμικου κοινού… "Κόκκινο Ποτάμι the musical".. Part 3 ———————————————————— #kokkinopotami #backstage #backstagemoments #having_fun #onset #beforeshooting #parody #shootingDay #tv #tvseries #actor #newcaracter #actors #actorlife

A post shared by Konstantinos kazakos (@konstantinos.kazakos) on Oct 19, 2019 at 1:35pm PDT

The post Κόκκινο Ποτάμι: Όταν ο Αργύρης Πανταζάρας προσπάθησε να μαχαιρώσει τον Κωνσταντίνο Καζάκο appeared first on Peoplegreece.com.



πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!