Κική Δημουλά: Θλίψη στην κηδεία της – Το τελευταίο «αντίο» από συγγενείς, φίλους και κόσμο


Το τελευταίο «αντίο» στη σπουδαία ποιήτρια Κική Δημουλά, που πέθανε το Σάββατο 22/02, είπαν σήμερα συγγενείς, φίλοι και απλός κόσμος. Η κηδεία της πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (25/2) στο Α’ νεκροταφείο Αθηνών.

Ανάμεσα σ’ αυτούς που βρέθηκαν στο Α’ Νεκροταφείο για να την αποχαιρετήσουν ήταν ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με τη σύζυγό του, Μαρέβα, η υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Λίνα Μενδώνη, η Άννα Παναγιωταρέα, η Φάνη Πάλλη Πετραλιά, ο Γιώργος Μεσσάλας, ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος, η Ελίζα Βόζεμπεργκ, ο Κώστας Γεωργουσόπουλος, η Βίκη Σταυρόπουλου, μαζί με την κόρη της Δανάη Μπάρκα, ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, ο Μάκης Τσέλιος, o Δημήτρης Λιγνάδης. ο Γιώργος και η Άννα Νταλάρα.

Η Κική Δημουλά έφυγε από τη ζωή το περασμένο Σάββατο (22/2), σε ηλικία 89 ετών, ύστερα από σύντομη νοσηλεία, κατά την οποία είχε υποστεί ανακοπή καρδιάς. Εισήλθε εν συνεχεία σε μονάδα εντατικής θεραπείας όπου και άφησε την τελευταία της πνοή.

The post Κική Δημουλά: Θλίψη στην κηδεία της – Το τελευταίο «αντίο» από συγγενείς, φίλους και κόσμο appeared first on Peoplegreece.com.

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!