Ιδού τι συνέβη στο πρώτο Hope Yoga Retreat που έγινε για καλό σκοπό

Δεν μιλάμε, όμως, για ένα οποιοδήποτε τριήμερο, αφού μέσα σε αυτό το χρόνο ήρθα αντιμέτωπη με πολλές, καινούργιες και ιδιαίτερες εμπειρίες. Καταρχάς, έκανα… glamping. Το έκανα πρώτη φορά και θα το ξανά κάνω. Όταν κάνεις glamping αισθάνεσαι ατελείωτο ενθουσιασμό γιατί μένεις μέσα σε κάτι τεράστιες σκηνές με κανονικό κρεβάτι και εμπνευσμένο interior που νομίζεις πως υπάρχει μόνο σε ταινίες ή το Pinterest, αλλά τελικά υπάρχει και στο Nisi, στις Ράχες Φθιώτιδας (hint: οι σκηνές είναι στημένες ήδη).

Στο Nisi γνώρισα (και θα γνωρίσεις κι εσύ όταν πας) τον Ελπιδοφόρο Χρυσοβέργη και τη Δώρα Μπίστη, τα παιδιά που βρίσκονται πίσω από αυτό τον πολυχώρο και την πρωτοβουλία www.wheeling2help.com που έχει στόχο να μας εμπνεύσει και να μας μυήσει στον εθελοντισμό μέσω κοινωνικών δράσεων που διοργανώνουν στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Αξίζει, βέβαια, να αναφέρω και την ήρεμη δύναμη Κέλλυ Γαρυφαλλή, η οποία συντόνιζε και διευκόλυνε τα πάντα σε χρόνο dt (να μας πει αν μπορεί να αναλάβει και προσωπικά κάποιον).

To πρώτο ⭐️ Hope Yoga Retreat ⭐️ που διοργάνωσε η @chrismpo έδωσε “hope” και έμπνευση για πολλά πράγματα – μάθαμε τι μπορεί να συμβεί όταν πολλοί και διαφορετικοί άνθρωποι 👭 με θετική ενέργεια γίνονται μια παρέα, μοιράζονται στιγμές, κάνουν γιόγκα 🤸🏻‍♀️ με την @aleksandra_yoga και thai yoga massage 🤦🏻‍♀️ με την @christ_mas_ σε έναν υπέροχο χώρο, το @nisiraches, που δημιούργησαν ο Ελπιδοφόρος και η Δώρα 👫 (ένα ζευγάρι – έμπνευση). Μέρος των εσόδων θα διατεθεί στο ΕΛΙΖΑ 💫 #shapegreece #hopeyogaretreat

A post shared by Shape Magazine Greece (@shapemaggr) on

Δε ξέρω αν το κατάλαβες, αλλά μπορώ να μιλάω ώρες για το Nisi. Νομίζω ο λόγος είναι πως αισθάνθηκα ξανά παιδί, αφού εκεί βρήκα (μαζί με άλλα… κανονικά παιδιά) τεράστιες εκτάσεις με γρασίδι, παιδική χαρά, τραμπολίνο, slackline, γήπεδα beach volley, γήπεδο μπάσκετ, ποδήλατα και άλλα που δεν κατάφερε να «πιάσει» το μάτι μου, υποθέτω.

Ο πρωταρχικός λόγος, βέβαια, που βρέθηκα εκεί ήταν το πρώτο Hope Yoga Retreat που διοργάνωσε και συντόνισε η Χριστίνα Μπόμπα για καλό σκοπό: μέρος των εσόδων θα διατεθούν στο ΕΛΙΖΑ, την Εταιρία κατά της Κακοποίησης του Παιδιού. Στο πλαίσιο αυτό, κάναμε outdoor yoga με την Αλεξάνδρα Ρίζου, thai yoga μασάζ με τη Χριστίνα Μασιάλα, τραγουδήσαμε καραόκε (οι άλλοι, εγώ μόνο παλαμάκια), κάναμε wine tasting (εδώ εγώ κυρίως), φάγαμε συγκλονιστικό φαγητό (!), πήγαμε εκδρομή στα Λιχαδονήσια (είδαμε φώκιες και δελφίνια, win-win) και γίναμε μια σούπερ παρέα, έστω και για τρεις μέρες.

 


πηγή


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!