Θλίψη στην Πάτμο για την τραγωδία με τον 28χρονο Σάββα

Δεν το χωράει ανθρώπου νους το πώς έχασε τη ζωή του ένας νέος άνθρωπος.

Ο 28χρονος οινοποιός Σάββας Θωμαΐδης, ιδιοκτήτης του γνωστού οινοποιείου «3 Γενιές», έχασε τη ζωή του βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια, τους φίλους και όλους όσους τον γνώριζαν.

Ο άτυχος νεαρός βρισκόταν στο οινοποιείο της οικογένειας του στο χωριό Πιπεριά της Αριδαίας. Εκτελώντας εργασίες σε μια μεγάλη δεξαμενή με μούστο, ζαλίστηκε από τις αναθυμιάσεις και έπεσε μέσα με αποτέλεσμα να πνιγεί.

Διακομίστηκε στο Κέντρο Υγείας Αριδαίας, ωστόσο ήταν πολύ αργά. Ο άτυχος Σάββας είχε αφήσει την τελευταία του πνοή σκορπώντας θλίψη σε όλη την Πέλλα.

Σήμερα, στο χωριό της Πιπεριάς θα παιχτεί η τελευταία πράξη του δράματος. Συγγενείς, φίλοι και εκατοντάδες απλού κόσμου θα πουν στις 17:00 το απόγευμα το τελευταίο αντίο στον 28χρονο Σάββα Θωμαΐδη.

Θλίψη και στην Πάτμο  από το άκουσμα της θλιβερής είδησης διότι ο πατέρας του άδικοχαμένου Σάββα,  Τάσος Θωμαίδης,   είχε υπηρετήσει στην Πάτμο ως γυμναστής στην Δευτεροβάθμια εκπαίδευση και διατηρούσε φιλικές σχέσεις με τους κατοίκους.  Οι πολίτες του νησιού μας του εύχονται κουράγιο και δύναμη, για να  μπορεί να αντιμετωπίσει το οικογενειακό αυτό δράμα. 

 

patmostimes

πηγή