Η Cara Delevingne μιλά για πρώτη φορά δημοσίως για το κορίτσι της και συγκινεί


Οι φήμες ήθελαν τη φιλία ανάμεσα στην Cara Delevingne και την Ashley Benson να είναι το πρόσχημα και πολλοί, καιρό τώρα επέμεναν ότι οι δυο τους βρίσκονται σε σχέση που μάλιστα μετράει αρκετούς μήνες.

Όμως, το διάσημο μοντέλο ποτέ δεν είχε μιλήσει ανοιχτά γι’ αυτόν τον δεσμό, παρά το ότι ποτέ δεν έκρυψε τον σεξουαλικό της προσανατολισμό.

Έτσι, όταν πριν από λίγες μέρες το μοντέλο ανάρτησε στο Instagram ένα σύντομο βίντεο στο οποίο τραβάει κοντά της την Benson για να της δώσει ένα παθιασμένο φιλί, όλοι ήξεραν ότι η επίσημη ανακοίνωση για τη σχέση τους δεν βρίσκεται πολύ μακριά.

Και έτσι συνέβη: λίγο πριν από το TrevorLive Gala τη Δευτέρα, το 26χρονο μοντέλο αποκάλυψε στο Ε! News ότι το σύντομο αυτό κλιπάκι ήταν ο τρόπος της να τιμήσει την 50η επέτειο της εξέγερσης του Stonewall, αλλά και την πρώτη επέτειο της σχέσης της με την Benson.

View this post on Instagram

#PRIDE ❤??❤? @ashleybenson

A post shared by Cara Delevingne (@caradelevingne) on Jun 14, 2019 at 6:01pm PDT

«Δεν ξερω, ίσως επειδή είναι το Pride, επειδή έχουν περάσει 50 χρόνια από τότε που συνέβη το Stonewall και, δεν ξέρω, είναι περίπου η επέτειος του ενός χρόνου μας οπότε γιατί όχι;», είπε το μοντέλο, το οποίο, όμως, όταν ρωτήθηκε για το αν πρόκειται για επισημοποίηση της σχέσης τους, δεν υπήρξε κατηγορηματική…

«Σίγουρα, δεν μου αρέσει το επίσημο του πράγματος, αλλά είναι κάτι», τόνισε. Στο ίδιο gala η Delevingne τιμήθηκε με το Hero Award για την προσήλωσή της στην υποστήριξη του Trevor Project, που έχει ως στόχο να σταματήσει τις αυτοκτονίες των νέων της LGBTQI+ κοινότητας.

Και παρά το ότι δεν θέλει να δώσει τίτλο στη σχέση της με την 29χρονη, η Delevingne, ωστόσο, όταν βρέθηκε επί σκηνής, φρόντισε να την ευχαριστήσει για την αγάπη και την υποστήριξή της.

«Θέλω να ευχαριστήσω ακόμη μία πολύ ξεχωριστή γυναίκα σε αυτό το δωμάτιο, και ξέρεις ποια είσαι», είπε και συνέχισε: «Είναι ένας από εκείνους τους ανθρώπους που με βοηθούν να αγαπώ τον εαυτό μου όταν το χρειάστηκα πιο πολύ και πραγματικά το χρειάστηκα. Μου έδειξε πώς είιναι η πραγματική αγάπη και πώς να την αποδεχτώ, πράγμα πολύ πιο δύσκολο απ’ όσο νόμιζα. Σε αγαπώ, Sprinkles», είπε στην ηθοποιό του Pretty Little Liars, αποκαλώντας την ουσιαστικά με το παρατσούκλι της.

Ας σημειωθεί ότι εκείνη τη στιγμή η Benson κατέγραφε τη στιγμή με το κινητό της και φρόντισε με περηφάνια να τη μοιραστεί στη δική της σελίδα στο Instagram, γράφοντας «σ’ aγαπώ @caradevingne, είμαι περήφανη για εσένα @trevorproject».

 

The post Η Cara Delevingne μιλά για πρώτη φορά δημοσίως για το κορίτσι της και συγκινεί appeared first on Peoplegreece.com.



πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!