Η μητέρα της Κατερίνας Καινούργιου υποψήφια Ευρωβουλευτής! Το μήνυμα της παρουσιάστριας

Η μητέρα της Κατερίνας Καινούργιου, Θάλεια Μπρέντα, κατεβαίνει υποψήφια στις Ευρωεκλογές 2019.

Η παρουσιάστρια ενημέρωσε τους followers της με ένα Instastory ότι η μητέρα της θα θέσει υποψηφιότητα στις φετινές εκλογές. «Καλή επιτυχία και σε αυτό μανούλα», έγραψε η Κατερίνα και τάγκαρε το λογαριασμό της μητέρας της.

Η Θάλεια Μπρέντα κατεβαίνει με το κόμμα «Νέα Ελληνική Ορμή». Πρόκειται για ένα κεντροδεξιό κόμμα, που ιδρύθηκε το 2018 με ιδρυτή και πρόεδρο την ανεξάρτητη βουλευτή Κατερίνα Παπακώστα.

Η μητέρα της Κατερίνας καλεί τους υποψήφιους να την ψηφίσουν αναφέροντας «να αγωνιστούμε και να συμβάλλουμε για μία ανθρώπινη και κοινωνική Ευρώπη και ΟΧΙ των γραφειοκρατών και της πολυνομίας! Να διεκδικήσουμε μέσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση την ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ των δικαιωμάτων μας, την ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ του πλούτου μας και τις πολιτιστικής μας κληρονομιάς και την ΕΛΠΙΔΑ για τα παιδιά μας! Ας αναζητήσουμε, για ότι μας αναλογεί την Ευρώπη των Εθνών, των Λαών και του Πολιτισμού της! Ας ψηφίσουμε Ευρωπαϊκά από την γενέτειρα του Ευρωπαϊκού πολιτισμού, την ΕΛΛΑΔΑ».

Να θυμίσουμε πως και η μητέρα της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου κατεβαίνει στις εκλογές. Η Πόπη Κατσαρά κατεβαίνει υποψήφια δημοτικός σύμβουλος στη Ρόδο.

 

The post Η μητέρα της Κατερίνας Καινούργιου υποψήφια Ευρωβουλευτής! Το μήνυμα της παρουσιάστριας appeared first on Peoplegreece.com.

πηγή