Κριός

Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιό σου και θα σε βοηθήσει να ξαναβρείς την ενέργειά σου, την οποία ενδεχομένως να έχεις χάσει τις προηγούμενες ημέρες! Σήμερα είναι μία πολύ καλή ημέρα για να βγεις στο προσκήνιο, να συναντήσεις αγαπημένους σου ανθρώπους και να περάσεις το χρόνο σου ευχάριστα. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή και το Δία από τον Τοξότη υποδηλώνει πως θα έχεις ένα καλό νέο που σχετίζεται με το εξωτερικό ή με ένα εκπαιδευτικό ζήτημα. Ακόμα είναι πιθανόν να σου γίνει πρόταση για ένα ταξίδι είτε από τον/τη σύντροφό σου είτε από κάποιο πρόσωπο του περιβάλλοντός σου και η ιδέα θα σου αρέσει πολύ!

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να ασχοληθείς «εντατικά» με τον/τη σύντροφό  σου καθώς οι μεταξύ σας συζητήσεις θα είναι πολύ ευνοϊκές για τα θέματα που σας απασχολούν. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα ξεκινήσει μέσω μιας κοινής παρέας που θα βρεθείτε.

 

Ταύρος

Η Σελήνη έχει περάσει στον Κριό και θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να κάνεις ένα βήμα πίσω σε σημαντικές επιδιώξεις και σχέδια που έχεις, καθώς  μπορεί να νιώσεις μία κούραση που θα σε καταβάλει. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Ερμή και το Δία από τον Τοξότη δείχνουν πως παρόλη την κούραση θα καταφέρεις να βρεις έναν τρόπο να επιτύχεις κάποια από τα  πράγματα που έχεις στο ημερήσιο σου πλάνο.  Ακόμα είναι πιθανόν να έρθει ως δια μαγείας η επίλυση ή έστω η διευθέτηση ενός οικονομικού ζητήματος που σχετίζεται με τις τράπεζες, τους δημόσιους φορείς ή έναν ασφαλιστικό οργανισμό!

Σήμερα  ακόμα και αν δεν λες πολλά θα έχεις την ικανότητα να μιλάς στην καρδιά του/ης συντρόφου σου  χωρίς πολλά λόγια και αυτό θα είναι πολύ βοηθητικό για εσάς! Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα σε ενθουσιάσει και όσο περισσότερο θα σε ενθουσιάζει, τόσο πιο μυστική θα την κρατήσεις!

 

Δίδυμοι

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να  επιδιώξεις να συναντήσεις φιλικά σου πρόσωπα ή να περάσεις χρόνο μέσα σε μία ομάδα ανθρώπων που επιθυμείς. Η Σελήνη έχει περάσει στον Κριό και θα βοηθήσει πολύ την εξωστρέφεια σου φέρνοντας γύρω σου τις ήδη υπάρχουσες φιλικές σου σχέσεις, αλλά και νέες γνωριμίες. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Ερμή και το Δία από τον Τοξότη υποδηλώνει πως η ημέρα είναι εξαιρετική για επαφές σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο, καθώς επίσης και για κάποιες συζητήσεις σχετικές με νέες συμφωνίες! Η τύχη θα είναι με το μέρος σου, το μόνο που χρειάζεται είναι να μη βιαστείς να αποφασίσεις για κάθε τι που θα παρουσιαστεί!

Σήμερα θα έχεις την τάση να πεις πολλά στον/τη σύντροφό σου και μάλιστα να πεις και πράγματα που δεν πρέπει! Αν καταφέρεις να το υπερνικήσεις τότε η ημέρα είναι πολύ ευνοϊκή για τη σχέση σας. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα ξεκινήσει  με τη συμβολή ενός αγαπημένου σου προσώπου!

 

Καρκίνος

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να «τρέξεις» κάποιες επαγγελματικές σου υποχρεώσεις και να διευθετήσεις ζητήματα που σχετίζονται με τον επαγγελματικό σου τομέα. Η Σελήνη έχει περάσει στον Κριό και θα σου υπενθυμίσει πως «αγαθά κόποις κτώνται», για αυτό βάλε τα δυνατά σου και ξεκίνησε τη δουλειά. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Ερμή και το Δία από τον Τοξότη υποδηλώνει πως η ήμερα θα είναι ευνοϊκή για επιτυχίες που σχετίζονται με επαγγελματικά και εργασιακά ζητήματα. Μία νέα συμφωνία ή μία συζήτηση σχετική με μία νέα επαγγελματική συμφωνία θα ανεβάσουν την αυτοπεποίθησή σου, καθώς θα βγεις ωφελημένος/η από αυτές!

Σήμερα είναι πιθανόν με κάποιο τρόπο ο/η σύντροφός σου να έχει ένα μερίδιο ευθύνης σε μία επαγγελματική σου επιτυχία και αυτό θα πρέπει να του/ης το αναγνωρίσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα ή πρόσφατη γνωριμία θα κερδίσει εκτός από εσένα και τα εύσημα του περίγυρου σου!

 

Λέων

Σήμερα  θα ξυπνήσεις με πολύ καλή διάθεση και δεν αποκλείεται να αρχίσεις να σκέφτεσαι να κάνεις μία μονοήμερη απόδραση παρέα με αγαπημένους σου ανθρώπους! Η Σελήνη έχει περάσει στον Κριό και θα σου χαρίζει ενέργεια και ζωντάνια για να πραγματοποιήσεις οτιδήποτε έχει σκεφτεί να κάνεις μέσα στην ημέρα. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Ερμή και το Δία από τον Τοξότη υποδηλώνει πως ένα αισθηματικό σου ζήτημα θα πάει πολύ καλά! Εκμεταλλεύσου την εύνοια που θα έχεις και επεδίωξε να ασχοληθείς με ζητήματα που έχουν ιδιαίτερη σημασία για εσένα,  ακόμα περισσότερο αν είναι αισθηματικής φύσεως.

Σήμερα μη διστάσεις να ξεσηκώσεις τον/τη σύντροφό σου να κάνετε κάτι διαφορετικό από τα συνηθισμένα, καθώς είναι σίγουρο πως θα περάσετε πολύ καλά. Αν είσαι ελεύθερος/η κάτι ενδιαφέρον θα φανεί στον ορίζοντα και θα σε ξεσηκώσει ευχάριστα, να θυμάσαι πως θα είσαι πολύ ευνοημένος/η!

 

Παρθένος

Σήμερα θα προτιμήσεις να ασχοληθείς και να κλείσεις οικονομικές εκκρεμότητες ιδιαίτερα αν αυτές σχετίζονται με δημόσιους οργανισμούς ή με τράπεζες. Η Σελήνη έχει περάσει στον Κριό και ανεβάζει την ενέργειά σου πράγμα πολύ βοηθητικό ώστε να μπορέσεις να φέρεις εις πέρας τα σχέδια σου. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Ερμή και το Δία από τον Τοξότη υποδηλώνει πως θα σου παρουσιαστεί κάποια ευκαιρία σχετική με την ακίνητη περιουσία σου ή σχετικά με μία αγοραπωλησία που σε ενδιαφέρει αυτό το διάστημα. Επίσης μπορεί να συμβεί και το πιο απλό, να κάνεις μία αγορά για το σπίτι σου που θα σου ανεβάσει πολύ τη διάθεση!

Σήμερα η ατμόσφαιρα θα είναι πολύ ερωτική και θα βοηθήσει ιδιαίτερα να έρθεις κοντά με τον/τη σύντροφό σου και να αναζωπυρώσεις το πάθος στη σχέση σας! Αν είσαι ελεύθερος/η να θυμάσαι πως μία νέα γνωριμία  μπορεί να έρθει να σε βρει, έτσι απλά χωρίς να κάνεις τίποτα!

 

Ζυγός

Η Σελήνη έχει περάσει στον Κριό και  μαζί με τη δική σου βοήθεια μπορεί να επιφέρει την αρμονία στις διαπροσωπικές σου σχέσεις αλλά και στις συνεργασίες σου. Η ημέρα είναι ιδανική για να συζητήσεις οτιδήποτε σχετίζεται με «άλλους» και να βρεθεί μία κοινά αποδεκτή λύση. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Ερμή και τον Δία από τον Τοξότη υποδηλώνει πως εκτός από ευκαιρίες σε σχέσεις και συνεργασίες θα έχει και συναντήσεις με αγαπημένα σου πρόσωπα! Αυτό θα είναι πολύ ευχάριστο καθώς θα σε βάλει στη διαδικασία να αφήσεις για λίγο το ημερήσιο πρόγραμμα που έχεις προκειμένου να  πιείς ένα καφέ και να ανταλλάξετε τα νέα σου!

Σήμερα οι συζητήσεις με τον/τη σύντροφό σου θα είναι πολύ βοηθητικές για εσάς αρκεί να μη βιάζεσαι να μιλήσεις και να ακούσεις τι σου λέει και εκείνος/η! Αν είσαι ελεύθερος/η η επαφή και μία συζήτηση με κάποιον/α που σου αρέσει θα καταφέρει να σπάσει τον πάγο ανάμεσα σας, εύκολα!

Σκορπιός

Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και θα ενισχύσει την ενέργειά σου προκειμένου να τη διοχετεύσεις σε δουλειές και υποχρεώσεις τις οποίες έχεις αφήσει ημιτελείς! Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Ερμή και το Δία από τον Τοξότη υποδηλώνει πως όσες δουλειές και να έχεις, δεν πρόκειται να πτοηθείς από αυτές με τίποτα! Η ενέργεια σε συνδυασμό με τις επικοινωνιακές σου ικανότητες και τις διαπραγματευτικές σου δυνατότητες θα σε βοηθήσουν όχι μόνο να ξεμπερδεύεις με απαιτητικές δουλειές, αλλά και να βρεις ανθρώπους που θα σε βοηθήσουν σε αυτές.  Σήμερα μπορεί να έχεις και ένα μπόνους από την εργασία σου  το οποίο θα ανεβάσει πολύ τη διάθεση σου!

Σήμερα θα έχεις τον τρόπο να πείσεις τον/τη σύντροφό σου να σε βοηθήσει με κάποιες δουλειές και υποχρεώσεις που έχεις, ώστε να μπορέσετε μετά να περάσετε χρόνο μαζί χωρίς άγχος! Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία μπορεί να ξεκινήσει μέσα στο εργασιακό σου περιβάλλον ή μέσα σε ένα χώρο που σχετίζεται με οικονομικές συναλλαγές!

 

Τοξότης

Η Σελήνη έχει περάσει στον Κριό και υποδηλώνει πως σε περιμένει μία εξαιρετική ημέρα για να ασχοληθείς με  δραστηριότητες και ανθρώπους που σε κάνουν να περνάς καλά! Μία βόλτα με φίλους σου, η ενασχόλησή σου με ένα χόμπι ή ένα ρομαντικό δείπνο με τον/τη σύντροφό σου είναι αρκετά για να σου υπενθυμίσουν πως στα μικρά πράγματα κρύβονται  τα πιο έντονα συναισθήματα! Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Ερμή και το Δία που βρίσκονται στο ζώδιό σου υποδηλώνει πως η ήμερα μπορεί να φέρει μεγάλη εύνοια και εξαιρετικά νέα σχετικά με αισθηματικά ζητήματα! Το μόνο που θα πρέπει να προσέξεις είναι  η παρόρμηση στην επικοινωνία σου, καθώς μπορεί να σε κάνει να πεις πράγματα  χωρίς τακτ!

Σήμερα η ημέρα θα είναι εξαιρετική για τα αισθηματικά σου ζητήματα είτε έχεις βρει τον/τη σύντροφό σου είτε είσαι ελεύθερος/η! Εκμεταλλεύσου την καλή σου διάθεση και τις ευνοϊκές συγκυρίες που θα σου παρουσιαστούν και θα σε βοηθήσουν σε ένα αισθηματικό σου ζήτημα!

 

Αιγόκερως

Σήμερα είναι πιθανό να νιώσεις τη διάθεση να αλλάξεις το ντεκόρ στο σπίτι και να το κάνεις πιο εορταστικό ή να αγοράσεις κάποια πράγματα τα οποία θα αποτελέσουν προσθήκη στη διακόσμηση που έχεις ήδη! Η Σελήνη έχει περάσει στον Κριό και θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να ανανεώσεις το χώρο που ζεις καθώς αυτό θα ανανεώσει και τη διάθεσή σου. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Ερμή και το Δία από τον Τοξότη δείχνει πως η καλή διάθεση θα πηγάζει από μέσα σου και δεν θα έχει σχέση με εξωτερικούς παράγοντες! Βέβαια σίγουρα ένας όμορφος χώρος θα βοηθήσει την κατάσταση!

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να ετοιμάσεις ένα δείπνο αποκλειστικά για εσένα και τον/τη σύντροφό σου και να περάσετε ρομαντικές στιγμές οι δυο σας! Αν είσαι ελεύθερος/η ένα αισθηματικό σου ζήτημα θα αρχίσει να κινείται χωρίς να προσπαθήσεις εσύ για αυτό!

 

Υδροχόος

Η Σελήνη έχει περάσει στον Κριό και δείχνει πως οι επαφές με τους ανθρώπους του περιβάλλοντός σου θα ανεβάσουν πολύ τη διάθεσή σου! Είναι πιθανόν να βρεθείς με ένα πρόσωπο του στενού συγγενικού σου περιβάλλοντος και να κάνεις μία βόλτα μαζί του στα μαγαζιά, δύο πράγματα που θα σε κάνουν ευτυχισμένο σήμερα! Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Ερμή και το Δία από τον Τοξότη υποδηλώνει πως την τιμητική τους θα έχουν και οι  συναντήσεις με φίλους σου!  Οτιδήποτε και αν έχεις στο μυαλό σου σήμερα, προτίμησε να περάσεις τον ελεύθερο σου χρόνο μαζί με παρέα καθώς αυτό θα είναι το μυστικό της ημέρας!

Σήμερα είναι πιθανό να δεις τον/τη σύντροφό σου πρωτίστως σαν φίλο/η και αυτό είναι επικίνδυνο καθώς μπορεί να του/ης εκμυστηρευτείς κάτι που δεν πρέπει! Αν είσαι ελεύθερος/η  οι άνθρωποι του φιλικού και του στενού σου περιβάλλοντος θα παίξουν σημαντικό ρόλο στη θετική έκβαση  μιας αισθηματικής γνωριμίας!

 

Ιχθύες

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να σκεφτείς κάποια οικονομικά ζητήματα και να μπορέσεις από αύριο, με τη νέα εβδομάδα να τα διευθετήσεις καταλλήλως! Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να δεις εδώ και τώρα οτιδήποτε σχετίζεται με οικονομικές υποχρεώσεις, διευθετήσεις και τακτοποίηση λογαριασμών! Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Ερμή και το Δία από τον Τοξότη δείχνει και ένα θετικό νέο σχετικά με κάποιο επαγγελματικό σου ζήτημα. Επίσης δεν αποκλείεται να έχεις μία επαγγελματική πρόταση η οποία θα αυξήσει τα έσοδά σου. Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να πάρεις την απόφασή σου με καθαρό μυαλό μακριά από συναισθηματικές εξάρσεις, όπως η υπεραισιοδοξία!

Σήμερα ενδέχεται να γνωρίσεις ένα πρόσωπο από το επαγγελματικό σου περιβάλλον το οποίο θα σου κάνει εντύπωση με το κύρος που αποπνέει και τα αισθήματα θα είναι αμοιβαία! Αν έχεις μια σχέση θα συνειδητοποιήσεις το σημαντικό ρόλο που παίζει στην αυτοπεποίθηση σου, καθώς θα την ανεβάσει στα σύννεφα!

Πηγή: e-zwdia.gr