Κριός

Σήμερα θα είσαι αρκετά ευαίσθητος/η για τα δικά σου δεδομένα με αποτέλεσμα να σε αγγίζουν άνθρωποι και καταστάσεις που υπό άλλες συνθήκες θα προσπερνούσες. Η Σελήνη έχει περάσει στους Ιχθύς και δημιουργεί ένα κλίμα στο οποίο κυριαρχεί η εν-συναίσθηση. Αυτό θα σε βοηθήσει πολύ στις επαφές σου με τους αγαπημένους σου ανθρώπους, καθώς θα «μπεις στα παπούτσια τους» για ζητήματα που τους απασχολούν. Το τρίγωνο που σχηματίζει με την ανάδρομη Αφροδίτη από το Σκορπιό υποδηλώνει πως δεν αποκλείεται να ξεκινήσεις μία νέα σχέση με κάποιο παλιό σου γνώριμο καθώς θα είναι εύκολο να καταλάβεις τι είχε πάει στραβά τότε, και αν μπορεί να διορθωθεί.

Σήμερα θα μπορέσεις να καταλάβεις τις αισθηματικές ανάγκες του/ης συντρόφου σου και θα βρεις τρόπο να αναθερμάνεις το κλίμα μεταξύ σας, αν σε ενδιαφέρει ακόμα η σχέση σας! Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία μπορεί να σου θυμίσει μία παλαιότερη κατάσταση…

 

Ταύρος

Σήμερα θα προτιμήσεις να δεις κόσμο και να ασχοληθείς με δραστηριότητες που απαιτούν περισσότερα πρόσωπα από ένα, καθώς είναι το βασικό αίτημα της Σελήνης που έχει περάσει στους Ιχθύς. Οι επαφές με τους φίλους σου και η ενασχόληση σου με συλλογικές δραστηριότητες αλλά και με κάποιο χόμπι σου, θα είναι μερικά από τα σενάρια που θα σε βοηθήσουν να περάσεις μία υπέροχη και δημιουργική ημέρα. Το τρίγωνο της Σελήνης με την ανάδρομη Αφροδίτη που βρίσκεται στο Σκορπιό υποδηλώνει πως θα κάνει την εμφάνισή του ένας παλιός συνεργάτης ή ένας παλιός σύντροφος. Μην πάρεις παρορμητικές αποφάσεις και σκέψου καλά τα νέα δεδομένα με τα οποία έρχονται.

Σήμερα οι κοινές στιγμές που έχεις περάσει με τον/τη σύντροφό σου θα σε βοηθήσουν να περάσεις μία ρομαντική ημέρα μαζί του καθώς θα σου υπενθυμίσουν πως έχετε τις ίδιες συναισθηματικές ανάγκες. Αν είσαι ελεύθερος/η μία παλαιότερη γνωριμία θα κάνει ξανά την εμφάνισή της στο φιλικό σου περιβάλλον.

 

Δίδυμοι

Η Σελήνη έχει περάσει στους Ιχθύς και πιθανόν να σου δημιουργήσει ανησυχίες σχετικά με το πως δείχνεις στους άλλους. «Οι άλλοι» που θα σε απασχολήσουν συγκεκριμένα θα είναι αυτοί που σχετίζονται με το επαγγελματικό σου περιβάλλον, καθώς μέσα από εκεί επιθυμείς να έχεις την αναγνώριση. Το τρίγωνο που σχηματίζει με την ανάδρομη Αφροδίτη από το Σκορπιό υποδηλώνει πως η αναγνώριση θα έρθει -αν και καθυστερημένα- για ένα επαγγελματικό σου επίτευγμα που είχες κάνει κατά το παρελθόν. Η ημέρα είναι ευνοϊκή για να κλείσεις εργασιακές και επαγγελματικές υποθέσεις που έρχονται από παλιά και μάλιστα να το κάνεις με τους πιο συμφέροντες όρους για εσένα.

Σήμερα είναι πιθανόν να θυμηθείς μία κουβέντα που σου είχε πει ο/η σύντροφός σου για ένα επαγγελματικό σου ζήτημα και να καταλάβεις πως είχε δίκιο, για αυτό του αξίζει η αναγνώριση έστω και εκ των υστέρων. Αν είσαι ελεύθερος/η το φλερτ που έχει ξεκινήσει μεταξύ εσένα και κάποιου προσώπου από το επαγγελματικό σου περιβάλλον θα εξελιχθεί.

 

Καρκίνος

Σήμερα αυτό που επιθυμείς είναι να βρεις τρόπο να κάνεις μία εκδρομή έστω και σε ένα πολύ κοντινό προορισμό. Η Σελήνη έχει περάσει στους Ιχθύς και δεν πρόκειται να βγάλει από το μυαλό σου αυτή τη σκέψη αν δεν βρεις τρόπο να την υλοποιήσεις. Το τρίγωνο που σχηματίζει με την ανάδρομη Αφροδίτη από το Σκορπιό υποδηλώνει πως κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού, μιας εκδρομής ή μιας βόλτας μπορεί να συναντήσεις ξανά ένα παλιό σου έρωτα. Τα δεδομένα που θα έχεις τώρα θα είναι τελείως διαφορετικά για αυτό αξιολόγησε τα καθώς μπορεί να είναι υπέρ σου.

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να βρεις τρόπο και να κάνεις εκείνο το ταξίδι που συζητούσες καιρό με τον/τη σύντροφό σου. Αν είσαι ελεύθερος/η μία «νέα» γνωριμία μπορεί να μην είναι τόσο νέα και να έχει εμφανιστεί και κατά το παρελθόν στο ευρύτερο σου περιβάλλον.

 

Λέων

Σήμερα θα νιώθεις «βαριά» τη διάθεσή σου καθώς η Σελήνη που έχει περάσει στους Ιχθύς θα σου δημιουργήσει έντονα συναισθήματα που θα σε κάνουν να παίρνεις τα πάντα τοις μετρητοίς. Ιδιαίτερη προσοχή θα δώσεις σε ένα αισθηματικό σου ζήτημα καθώς και σε ένα οικονομικό τα οποία θα εγείρουν σκέψεις που μπορεί να σε αγχώσουν. Το τρίγωνο που σχηματίζει με την ανάδρομη Αφροδίτη από το Σκορπιό υποδηλώνει πως θα βρεις τρόπο να διευθετήσεις οτιδήποτε δεν σου κάθεται καλά και να το τακτοποιήσεις άμεσα. Δεν αποκλείεται να έχεις και μία χείρα βοηθείας από ένα δικό σου πρόσωπο δημιουργώντας σου σιγουριά.

Σήμερα είναι πιθανόν να θυμηθείς κάποιες ανάγκες σου οι οποίες σχετίζονται με τον ερωτικό τομέα και η ημέρα ενδείκνυται για τέτοιου είδους συζητήσεις με τον/τη σύντροφό σου. Αν είσαι ελεύθερος/η ένα απωθημένο σου παίρνει σάρκα και οστά μέσα από μια συνάντηση!

 

Παρθένος

Σήμερα οι συνεργάτες και ο/η σύντροφός σου θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στις αποφάσεις σου ακόμα και αν αυτές δεν τους αφορούν ούτε άμεσα ούτε έμμεσα. Η Σελήνη έχει περάσει στους Ιχθύς και θα σε κάνει να ταυτιστείς με τους άλλους, ιδιαίτερα αν αυτή οι άλλοι είναι πρόσωπα που εμπιστεύεσαι και αγαπάς είτε σε επαγγελματικό είτε σε προσωπικό επίπεδο. Το τρίγωνο που σχηματίζει με την ανάδρομη Αφροδίτη από το Σκορπιό υποδηλώνει πως θα κάνει την εμφάνισή του κάποιος άνθρωπος τον οποίο μπορεί να μην βλέπεις συχνά, όμως κάθε φορά από τον βλέπεις σου φτιάχνει τη διάθεση. Να θυμάσαι πως οι μεγάλοι έρωτες κάπως έτσι ξεκίνησαν!

Σήμερα θα μπορέσεις να καταλάβεις πολλά για τις συναισθηματικές ανάγκες του/ης συντρόφου σου ακόμα και αν δεν μιλήσει για αυτές, για αυτό εσύ κράτησε πληροφορίες! Αν είσαι ελεύθερος/η μία συνάντηση με κάποιον/α που είχες να δει καιρός θα σε κάνει να τον/ην δεις με άλλο μάτι, πιο ερωτικό!

 

Ζυγός

Σήμερα που η Σελήνη έχει περάσει στους Ιχθύς θα σε βοηθήσει να στρέψεις το ενδιαφέρον σου σε θέματα ρουτίνας καθώς μπορεί να μην είναι σημαντικά αλλά πρέπει να γίνουν. Εκμεταλλεύσου σωστά το χρόνο σου καθώς είναι το μόνο που χρειάζεται να προσέξεις προκειμένου να μπορέσεις να φέρεις εις πέρας αυτά που έχεις αφήσει σε εκκρεμότητα. Το τρίγωνο που σχηματίζει με την ανάδρομη Αφροδίτη από το Σκορπιό πιθανόν να σου φέρει ίσως κάποια χρήματα τα οποία σου χρωστούν. Αν υπάρχει αυτό το σενάριο φρόντισε να κάνεις αισθητή την παρουσία σου εκεί που πρέπει, καθώς είναι πολύ πιθανό να πληρωθείς.

Η ημέρα ενδείκνυται για να κάνεις μία συζήτηση παρέα με τον/τη σύντροφό σου η οποία θα σας βοηθήσει να δείτε καλύτερα κάποια ζητήματα που σχετίζονται με την καθημερινότητα σας. Αν είσαι ελεύθερος/η μία γνωριμία του παρελθόντος θα κάνει την επανεμφάνισή της στο παρόν.

 

Σκορπιός

Σήμερα θα νιώσεις την ανάγκη να βρεθείς με τον/τη σύντροφό σου, να αφιερώσεις χρόνο στη σχέση σας και να τον προτρέψεις να ασχοληθείτε με πράγματα που σας γεμίζουν. Η Σελήνη έχει περάσει στους Ιχθύς και θα κάνει πρωταρχικό σου μέλημα τα αισθηματικά σου ζητήματα και τον τρόπο που μπορείς να περάσεις καλά. Το τρίγωνο που σχηματίζεται με την ανάδρομη Αφροδίτη που βρίσκεται στο ζώδιό σου υποδηλώνει πως θα έχεις ξανά μία ευκαιρία για να κερδίσεις κάποιον/α που ενώ τον/ην ήθελες τελικά τον/ην άφησες να φύγει. Πάρε το ρίσκο καθώς οι πιθανότητες να σου βγει, είναι αυξημένες.

Σήμερα προτίμησε να κάνεις μία βόλτα με τον/τη σύντροφό σου και να μην ασχοληθείς με τίποτε άλλο καθώς η ημέρα ευνοεί ζητήματα σχέσεων. Αν είσαι ελεύθερος/η οι ευκαιρίες να αλλάξεις προς το καλύτερο για ένα αισθηματικό σου ζήτημα αυξάνονται κατακόρυφα.

 

Τοξότης

Σήμερα η Σελήνη έχει περάσει στους Ιχθύς και θα φέρει στο προσκήνιο οικογενειακά ζητήματα και δουλειές που σχετίζονται με το σπίτι σου. Είναι πιθανόν να χρειαστεί να ασχοληθείς και με μία επισκευή σε κάποιο κομμάτι του σπιτιού, η οποία μάλλον θα σου προκαλέσει εκνευρισμό. Το τρίγωνο που σχηματίζει με την ανάδρομη Αφροδίτη από το Σκορπιό υποδηλώνει πως πιθανόν να ξεκινήσεις να σκέφτεσαι μία ιδέα να αλλάξεις κάποια πράγματα στο χώρο που ζεις. Σίγουρα την είχες και κατά το παρελθόν αλλά τότε δεν ήταν εύκολο να την υλοποιήσεις. Αξιολόγησε την, κάνε ένα πλάνο και δες μήπως η κατάλληλη ώρα για να την υλοποιήσεις είναι τώρα.

Σήμερα είναι πιθανόν να ασχοληθείς περισσότερο με το σπίτι σου παρά με τον/τη σύντροφό σου, όμως αν δεν θέλεις να προκύψουν παράπονα από εκεί μπορείς να τον/ην βάλεις και εκείνον σε αυτή τη διαδικασία και να ζητήσεις τη γνώμη του/ης. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα σε κάνει να νιώσεις πως κάπου την έχεις ξανασυναντήσει, μήπως τελικά έτσι είναι;

 

Αιγόκερως

Σήμερα οι επαφές με κόσμο θα έχουν την τιμητική τους καθώς η Σελήνη έχει περάσει στους Ιχθύς και θα σου υπενθυμίσει πως έχεις ανάγκη μερικές ώρες χαλάρωσης, συζητώντας με αγαπημένους σου ανθρώπους. Το τρίγωνο που σχηματίζει με την ανάδρομη Αφροδίτη από το Σκορπιό υποδηλώνει πως είναι πιθανό να συναντήσεις -είτε τυχαία είτε όχι- κάποιο πρόσωπο που έχεις να δεις καιρό και αυτό θα σε χαροποιήσει. Είναι πιθανό να δεις κάποιο παλιό σου φίλο ο οποίος έχει αλλάξει γειτονιά και έχετε λίγο χαθεί ή να δεις και κάποιο πρόσωπο με το οποίο υπήρξε ένα φλερτ κατά το παρελθόν. Η ημέρα σίγουρα μπορεί να φέρει εκπλήξεις σε συναντήσεις!

Σήμερα πάρε τον/τη σύντροφό σου και κάντε μία βόλτα σε αγαπημένα σας πρόσωπα καθώς η επαφή μαζί τους θα σας δημιουργήσει μία πολύ καλή διάθεση η οποία θα περάσει και στη σχέση σας. Αν είσαι ελεύθερος/η είναι πιθανό να σε πλησιάσει ξανά κάποιο πρόσωπο του παρελθόντος…

 

Υδροχόος

Σήμερα θα προτιμήσεις να ασχοληθείς με οικονομικά ζητήματα και οτιδήποτε σχετίζεται με αυτά καθώς η Σελήνη που πέρασε στους Ιχθύς δεν θα σε αφήσει να τα παραμελήσεις. Το τρίγωνο που σχηματίζει με την ανάδρομη Αφροδίτη από το Σκορπιό υποδηλώνει πως είναι πιθανό να κερδίσεις κάποια χρήματα τα οποία σου οφείλουν από τη δουλειά σου. Η ημέρα είναι κατάλληλη για να διεκδικήσεις πράγματα που θα έπρεπε να είχες πάρει και σχετίζονται με χρήματα και υλικά αγαθά. Δεν αποκλείεται να σου γίνει και μία πρόταση σχετικά με μία νέα δουλειά αλλά εκεί θα πρέπει να προσέξεις πολύ τις οικονομικές διαπραγματεύσεις.

Σήμερα είναι πιθανόν να ξεκινήσεις να συζητάς με τον/τη σύντροφό σου για θέματα του παρελθόντος όμως αυτό είναι δίκοπο μαχαίρι για αυτό καλύτερα προτίμησε να τα αφήσεις πίσω σου. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα σε βάλει στη διαδικασία να ασχοληθείς και με τα αισθηματικά σου ζητήματα τα οποία έχεις παραμελήσει.

 

Ιχθύες

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου και θα σου δημιουργήσει μία έντονη διάθεση η οποία μπορεί να σε βοηθήσει να κάνεις δημόσιες σχέσεις και να προβάλλεις την προσωπικότητά σου! Το τρίγωνο που σχηματίζει με την ανάδρομη Αφροδίτη από το Σκορπιό μπορεί να φέρει ζητήματα που σχετίζονται με μία πρώην σχέση σου. Η ημέρα είναι πιθανόν να φέρει έρωτες του παρελθόντος στο προσκήνιο και να σου δημιουργήσει μία νοσταλγική διάθεση. Σήμερα θα έχεις την ευκαιρία να αλλάξεις τα κακώς κείμενα που είχαν συμβεί σε μία σχέση αρκεί να εκμεταλλευτείς τις συγκυρίες και τις ευκαιρίες που θα σου δοθούν για αυτό.

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για εσένα και τον/τη σύντροφό σου όμως θα πρέπει να προσέξεις καθώς οι πειρασμοί γύρω σου θα κάνουν αισθητή την παρουσία τους. Αν είσαι ελεύθερος/η και έχεις μετανιώσει για μία σχέση που τελείωσε δοκίμασε να τη διεκδικήσεις ξανά καθώς η ημέρα ευνοεί τέτοιου είδους ζητήματα.

Πηγή: e-zwdia.gr