ΚΡΙΟΣ

Οι σχέσεις με τους συνεργάτες και τον/τη σύντροφό σου θα σου προκαλέσουν εξάρτηση σήμερα καθώς δεν πρόκειται να κάνεις τίποτα χωρίς τη σύμφωνη γνώμη τους. Η Σελήνη πέρασε στο Ζυγό και θα σε κάνει ιδιαίτερα ευάλωτο/η στη γνώμη των αγαπημένων σου προσώπων και δεν θα μπορέσεις να τους χαλάσεις χατίρι. Η ημέρα ενδείκνυται για να συζητήσεις μια νέα συμφωνία και να έρθεις κοντά με τους ανθρώπους που θα βρεθούν γύρω σου καθώς σήμερα θα είσαι διατεθειμένος/η να τους ακούσεις. Πρόσεξε γιατί είναι πιθανό να αφήσεις πίσω τις δικές σου ανάγκες για να ασχοληθείς με των άλλων.

Σήμερα το να κάνεις χαρούμενο το ταίρι σου θα είναι ένα από τα σημαντικότερα σου μελήματα και φυσικά θέλεις να σου αναγνωρίσει την προσπάθεια! Αν δεν έχεις βρει τον/την κατάλληλο/η μια νέα ή πρόσφατη γνωριμία θα μπορέσει να εξελιχθεί σε σχέση.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Οι υποχρεώσεις που θα έχεις σήμερα θα είναι αρκετές και θα σταματήσουν τα όνειρα σου να περάσεις μια χαλαρή ημέρα χωρίς τρέξιμο. Η Σελήνη έχει περάσει στο Ζυγό και θα εντείνει τις δουλειές και τις υποχρεώσεις σου με αποτέλεσμα να μην είσαι σίγουρος/η πως θα τα προλάβεις όλα. Ξεκίνησε με ένα ρεαλιστικό πρόγραμμα και μην υποσχεθείς πολλά καθώς δεν θα μπορέσεις να ανταπεξέλθεις και μετά θα πρέπει να βρεις δικαιολογίες. Φρόντισε να κρατήσεις και λίγο χρόνο για εσένα ώστε να σε επιβραβεύσεις για τις υποχρεώσεις που θα καταφέρεις να φέρεις εις πέρας!

Το ταίρι σου θα παίξει σημαντικό ρόλο στη ψυχολογία σου και αυτό θα σε βοηθήσει να τελειώνεις με τις υποχρεώσεις σου για αυτό να του φέρεσαι καλά! Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία μπορεί να ξεκινήσει κατά τη διάρκεια μιας υποχρέωσης ρουτίνας!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η ημέρα θα σε γεμίσει με νέες δημιουργικές ιδέες για να περάσεις το χρόνο σου σήμερα και να αισθανθείς αρμονία και χαρά! Η Σελήνη μόλις πέρασε στο φιλικό ζώδιο του Ζυγού και θα σε βοηθήσει να βρεις τι είναι αυτό που θέλεις προκειμένου να φτιάξει η διάθεση σου και η ψυχολογία σου! Η βόλτα με αγαπημένους σου φίλους, το φλερτ -αν είσαι ελεύθερος/η- ή ένα ρομαντικό δείπνο με το ταίρι σου θα είναι μερικά από τα πιθανά σενάρια για σήμερα! Είναι πιθανό να κάνεις μερικά παράπονα και οι αντιδράσεις σου να είναι παιδιάστικες αλλά προσπάθησε να μην παρασυρθείς από αυτό!

Μια βόλτα με το ταίρι σου θα είναι ικανή για να σου φτιάξει τη διάθεση καθώς ο έρωτας θα είναι βασικό συστατικό της ημέρας! Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου μια νέα γνωριμία θα σε ενθουσιάσει και εκεί πάνω στον ενθουσιασμό σου μπορεί να πεις πολλά, που φυσικά αύριο θα έχεις ξεχάσει!

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θέματα που απασχολούν την οικογένεια σου θα απασχολήσουν κι εσένα σήμερα καθώς η Σελήνη μόλις έχει περάσει στο ζώδιο του Ζυγού και θα στρέψει την προσοχή σου στα “εν οίκω”. Είναι πολύ πιθανό να νιώσεις την ανάγκη να ξεκαθαρίσεις καταστάσεις που υφίστανται καιρό τώρα όμως οι άλλοι δεν θα έχουν την ίδια διάθεση. Η παρόρμηση σου θα είναι έντονη και πιθανόν να πεις πράγματα που θα ακουστούν περίεργα ή να μην εννοείς όλα αυτά που θα πεις. Ο διάλογος είναι η λέξη κλειδί σήμερα και θα πρέπει να τον επικαλεστείς προκειμένου να μην οξυνθούν τα πνεύματα στο σπίτι!

Σήμερα θα είσαι εσωστρεφής και αυτό θα δυσκολέψει την επικοινωνία ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου μια νέα γνωριμία θα χρειαστεί χρόνο για να προχωρήσει για αυτό μην κάνεις παρορμητικές κινήσεις αν δεν θέλεις να εκτεθείς.

 

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη έχει μπει στο Ζυγό και θα σε κάνει επικοινωνιακό/η και εξωστρεφή και αυτό δεν θα περάσει απαρατήρητο από τους ανθρώπους του περιβάλλοντος σου. Οι επαφές με συγγενείς και φίλους είναι σίγουρες καθώς κάπου πρέπει να μιλήσεις, να συζητήσεις και να μοιραστείς αυτά που σε απασχολούν. Η ανάγκη σου να επικοινωνήσεις θα είναι η μεγαλύτερη σου ανάγκη σήμερα όμως πιθανό να κρύβει και παγίδες. Προσπάθησε να φιλτράρεις αυτά που θα πεις και θα μοιραστείς καθώς κάποια θα πρέπει να μείνουν ιδιωτικά διαφορετικά θα αποτελέσουν αφορμή για σχολιασμό!

Μια βόλτα με το ταίρι σου σε κάποιο συγγενικό σας πρόσωπο θα είναι μια καλή ευκαιρία για να βγείτε από το σπίτι για αυτό μην την αρνηθείς! Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία μπορεί να ξεκινήσει μέσα από τον περίγυρο σου.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα πιθανό να βρίσκεσαι σε αναβρασμό με αφορμή οικονομικά θέματα που πρέπει να τακτοποιήσεις ή να έχεις ένα επαγγελματικό ραντεβού με άμεσο αντίκτυπο στο πορτοφόλι σου. Η Σελήνη μόλις μπήκε στο Ζυγό και σε ωθεί να βρεις τρόπους προκειμένου να βελτιώσεις την κατάσταση στο ταμείο σου για να μην είναι μείον. Χρειάζεται να είσαι προσεκτικός/η καθώς η ανασφάλεια σου μπορεί να σε οδηγήσει σε γρήγορες αποφάσεις. Μην κάνεις το λάθος καθώς οι επιλογές σου μπορεί  να σου κοστίσουν ακριβά  κυριολεκτικά και μεταφορικά.

Σήμερα θα έχεις την ανάγκη να νιώσεις πως το ταίρι σου είναι δικό ΣΟΥ και αυτό μπορεί να σε κάνει κτητικό/η απέναντι του. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου μια νέα γνωριμία θα ξεκινήσει με καχυποψία αλλά γρήγορα θα σου δείξει τις προθέσεις της.

 

ΖΥΓΟΣ


Η Σελήνη μόλις μπήκε στο ζώδιο σου και το αρνητικό είναι πως θα σου προκαλέσει αμφιθυμία αλλά υπάρχει και θετικό, κανείς δεν πρόκειται να βρεθεί δίπλα σου και να πλήξει! Αν το παρακάνεις οι αγαπημένοι σου άνθρωποι θα αντιδράσουν καθώς θα είναι δύσκολο να μαντέψουν πως πρέπει να σου φερθούν. Μην προσπαθήσεις να δημιουργήσεις ένα πεδίο μάχης σε σχέσεις και συνεργασίες προκειμένου να εκτονωθείς καθώς μπορεί προσωρινά να καταφέρεις το σκοπό σου, όμως τα πράγματα μπορεί να πάρουν μεγαλύτερες διαστάσεις από αυτές που υπολόγιζες.

Η εγωκεντρική σου διάθεση δεν θα αφήσει χώρο στο ταίρι σου και θα πρέπει να βρεις τις ισορροπίες αν δεν θέλεις να υποστείς τις “κυρώσεις”. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου μην υπέρ-προσπαθήσεις να κάνεις αισθητή την παρουσία σου σε αυτόν/ην που θέλεις καθώς θα έχεις τα αντίθετα αποτελέσματα.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα δε θα νιώθεις άνετα όταν θα είσαι με κόσμο καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στο Ζυγό θα εντείνει τη μοναχικότητα σου και την ανάγκη σου για περισυλλογή. Πιθανό να κρατήσεις σκόπιμα αποστάσεις ακόμα και από κοντινούς σου ανθρώπους καθώς θέλεις να δουλέψεις μόνος/η και να μην κοινοποιήσεις τις σκέψεις και τα σχέδια σου καθώς θα είσαι καχύποπτος/η. Η διαισθητική σου ικανότητα που ούτως ή άλλως έχεις θα είναι οξυμένη σήμερα και αυτό θα είναι θείο δώρο. Αν την ακούσεις θα καταφέρεις να πάρεις τη σωστή απόφαση τόσο σε επαγγελματικά όσο και σε προσωπικά διλλήματα.

Είναι πιθανό να προσπαθήσεις να εκμαιεύσεις πράγματα από το ταίρι σου όμως ο τρόπος σου μπορεί να παρεξηγηθεί καθώς οτιδήποτε και να θελήσεις να μάθεις θα το θελήσεις εδώ και τώρα! Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία μπορεί να ξεκινήσει μακριά από τα φώτα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη έχει περάσει στο Ζυγό και θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να βρεθείς με φίλους σου ή να ασχοληθείς με κοινωνικές υποχρεώσεις και συλλογικές εργασίες. Σήμερα είναι μια καλή ημέρα για να ασχοληθείς και με κάποιο σύλλογο που είσαι μέλος ή να προσεγγίσεις ανθρώπους που πιστεύεις πως μπορούν να σε βοηθήσουν στις επιδιώξεις σου. Αν τις προηγούμενες ημέρες είχε δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα με ένα/μια φίλο/η σου σήμερα θα βρεις την κατάλληλη ευκαιρία να το λύσεις και οι σχέσεις σας να επιστρέψουν στην κανονική τους ροή.

Οργάνωσε μια βραδιά με επιτραπέζια στο σπίτι για τους φίλους και το ταίρι σου και θα περάσεις πολύ όμορφα. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου μια νέα γνωριμία θα ξεκινήσει καθώς κάποιος/α φίλος/η σου θα μεσολαβήσει για αυτό!

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θέματα που έχουν να κάνουν με τη φήμη σου και τη δημόσια εικόνα σου θα σε απασχολήσουν κατά κύριο λόγο σήμερα καθώς η Σελήνη από το Ζυγό θα τα φέρει στην επιφάνεια. Ιδιαίτερη σημασία θα δώσεις και σε επαγγελματικά θέματα καθώς η αυτοεκτίμηση και η αυτοπεποίθηση σου θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό από τις επιτυχίες σου στη δουλειά. Η παρόρμηση σου θα είναι δίκοπο μαχαίρι καθώς από τη μια μπορεί να σε κάνει να δράσεις και να μη μείνεις απαθής από την άλλη όμως μπορεί να σε παρασύρει σε δράσεις που δεν εξυπηρετούν τους σκοπούς σου. Κρίνε, σχεδίασε και τέλος υλοποίησε προκειμένου να μειώσεις τις πιθανότητες λάθους κινήσεων.

Το ταίρι σου δεν θα είναι προτεραιότητα σου σήμερα παρά μόνο αν έχετε κοινούς επαγγελματικούς στόχους. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου μια νέα γνωριμία στη δουλειά μπορεί να σε γοητεύσει και σε προσωπικό επίπεδο!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα θα νιώσεις την ανάγκη να επικοινωνήσεις και να ανταλλάξεις ιδέες και απόψεις με τους ανθρώπους γύρω σου καθώς η Σελήνη έχει περάσει στο Ζυγό και θα σε κάνει ιδιαίτερα εξωστρεφή! Μέσα από τις συζητήσεις θα έχεις την ευκαιρία να αποκτήσεις νέες γνώσεις και αυτό θα είναι το κύριο μέλημα σου. Σήμερα είναι μια καλή ημέρα για να προωθήσεις εκπαιδευτικά θέματα ή να ξεκινήσεις ένα σεμινάριο ή μια ξένη γλώσσα! Η επικοινωνία με κάποιο πρόσωπο που ζει στο εξωτερικό θα σε χαροποιήσει και πιθανό να γίνει η αφορμή για το επόμενο σου ταξίδι!

Προέτρεψε το ταίρι σου να κάνετε κάτι διαφορετικό σήμερα όπως μια επίσκεψη σε κάποιο χώρο πολιτιστικού ενδιαφέροντος! Αν είσαι ελεύθερος/η σε τέτοιου είδους χώρους όπως μουσεία και βιβλιοθήκες μπορείς να γνωρίσεις το επόμενο σου ταίρι!

 

ΙΧΘΥΕΣ

Σήμερα τα συναισθήματα σου θα είναι έντονα καθώς η Σελήνη από το Ζυγό θα φέρει στο προσκήνιο αυτά που κρατάς μόνο για εσένα ή που επιμένεις να αγνοείς. Έρωτες, πάθη και χρήμα είναι τα τρία πιθανά σενάρια που θα σε κρατήσουν απασχολημένο/η. Είναι  πιθανό να σε πιάσει το παράπονο καθώς προσπαθείς να καταλάβεις γιατί κάποια πράγματα δεν πήγαν με τον τρόπο που τα είχες σχεδιάσει. Πιθανό να σου δοθεί η ευκαιρία να λάβεις μέρος σε μια επιχειρηματική ιδέα ή να κάνεις μια οικονομική συμφωνία που θα σου αποφέρει χρήματα για αυτό να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά!

Σήμερα μπορείς είτε να τσακωθείς με το ταίρι σου -καθώς όλο και κάτι θα σου φταίξει- είτε να εκμεταλλευτείς τον αναβρασμό που νιώθεις για να περάσετε μια νύχτα γεμάτη πάθος! Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου μια νέα γνωριμία θα ξυπνήσει μέσα σου αρχέγονα ένστικτα.

Πηγή: E-zwdia.gr