ΚΡΙΟΣ

Τα οικογενειακά σου θέματα, οι ανησυχίες σου για κάποιες υποχρεώσεις του σπιτιού αλλά και οι διαφωνίες με τους δικούς σου θα βρεθούν μέσα στο ημερήσιο πλάνο σου. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Καρκίνο και να αναμοχλεύει συναισθήματα. Το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο και τον Ερμή από το Ζυγό μαζί με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, δείχνει πως η ανάγκη σου να γίνει αυτό που θέλεις δεν θα διστάσει να σε φέρει σε ρήξη ακόμα και με τους δικούς σου. Η γλώσσα κόκκαλα δεν έχει και κόκκαλα τσακίζει αλλά θα πρέπει να συγκρατηθείς και να μην εξωθήσεις τα πράγματα στα άκρα.

Το ταίρι σου θα είναι ο δέκτης των συναισθημάτων αλλά και των απωθημένων σου με αποτέλεσμα να την πληρώσει χωρίς να φταίει. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου σήμερα θα είναι δύσκολο να διαχειριστείς μια νέα γνωριμία καθώς μπορεί να γίνεις εριστικός/η και απόλυτος/η χωρίς να το καταλάβεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι συζητήσεις και οι στιγμές με αγαπημένα σου πρόσωπα θα είναι το κύριο μέλημά σου και σήμερα καθώς η Σελήνη από τον Καρκίνο σου χαρίζει εξωστρέφεια και διάθεση για κουβέντα. Το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με τον  Ήλιο και τον Ερμή από το Ζυγό αλλά και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα ανάψει τα αίματα. Σήμερα θα είναι εύκολο να παρεξηγηθείς με κάποιο συγγενικό σου πρόσωπο και όχι μόνο καθώς θα έχεις την τάση να είσαι απόλυτος/η και σχεδόν εμμονικός/η με τις ιδέες και τις απόψεις σου. Προσπάθησε να μην αφήσεις τον εκνευρισμό σου να γίνει η αιτία να δημιουργηθούν συρράξεις!

Το ταίρι σου μπορεί να βρεθεί σε δύσκολη θέση σήμερα κυρίως αν το πιέζεις να συμφωνήσει μαζί σου σε κάποια διαφωνία που μπορεί να έχεις με τρίτους. Αν είσαι ελεύθερος/η καλύτερα να αναβάλλεις αισθηματικά ραντεβού για άλλη ημέρα πιο προσοδοφόρα!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οικονομικά μπερδέματα είναι πιθανό να κάνουν την εμφάνιση τους σήμερα και να σου προκαλέσουν ανασφάλεια. Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και θα σε κάνει να προσκολληθείς στην ύλη ξεχνώντας οτιδήποτε άλλο. Το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο και τον Ερμή από το Ζυγό καθώς και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω δεν θα ευνοήσει τις προσπάθειες να κερδίσεις περισσότερα, να ζητήσεις αύξηση ή να κάνεις μια νέα οικονομική συμφωνία. Μη βιάζεσαι και πρόσεξε να μην παρασυρθείς σε λάθος ενέργειες εξαιτίας της παρόρμησης σου που θα είναι έντονη σήμερα.

Το ταίρι σου θα προσπαθήσει να σου πει τη γνώμη του σχετικά με κάποιο θέμα οικονομικής φύσεως και θα πρέπει να τη σεβαστείς ακόμα και αν δε συμφωνείς και όχι να κηρύξεις πόλεμο. Αν είσαι ελεύθερος/η μην αφήσεις την αυτοπεποίθηση σου να εξαρτηθεί από μια νέα γνωριμία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο σου και να σου δημιουργεί συναισθηματική υπερχείλιση  και κυκλοθυμικές τάσεις. Το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο και τον Ερμή από το Ζυγό καθώς και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω σου εφιστά την προσοχή κυρίως σε σχέσεις και συνεργασίες. Σήμερα είναι πιθανό να νιώσεις πως οι σημαντικοί άλλοι της ζωής σου προσπαθούν να σε χειραγωγήσουν με αποτέλεσμα να σου δημιουργηθούν νεύρα. Μην πάρεις αποφάσεις “εν βρασμώ” καθώς αυτό μπορεί να γίνει η αφορμή για να διακοπούν σχέσεις και διπλωματικές επαφές.

Μια νουθέτηση που θα σου κάνει το ταίρι σου θα είναι αρκετή για να σε εκνευρίσει καθώς θα πιστέψεις πως θέλει να σε αλλάξει γιατί δεν του αρέσεις όπως είσαι. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου η τάση σου για παρεξηγήσεις δεν θα βοηθήσει νέες γνωριμίες.

ΛΕΩΝ

Οι σκέψεις σου θα είναι επίμονες σήμερα και θα έχεις την τάση να εστιάζεις στις αρνητικές και με αφορμή αυτές να φτιάχνεις ολόκληρα σενάρια. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Καρκίνο και το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο και τον Ερμή από το Ζυγό καθώς και τον Πλούτωνα από τον  Αιγόκερω θα σου δώσει την πεποίθηση πως είσαι παντογνώστης. Προσπάθησε να απομακρύνεις την ταραχή που νιώθεις επικεντρώνοντας την προσοχή σου σε κάτι άλλο όπως μια καθημερινή εργασία. Άκουσε τη διαίσθηση σου σήμερα αλλά να ακούσεις αυτά που σου λέει και όχι αυτά που θέλεις να σου πει!

Σήμερα το ταίρι σου θα είναι η αφορμή για τις αρνητικές σου σκέψεις καθώς θα είσαι καχύποπτος/η απέναντι του και αν δεν έχεις λόγους να το κάνεις, σίγουρα θα προσπαθήσεις να βρεις. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου θα πρέπει να χαλαρώσεις ώστε να μπορέσει να ξεκινήσει ένα νέο ειδύλλιο!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι προηγούμενες ημέρες σου επιβεβαίωσαν πως είσαι αγαπητός/η στον περίγυρο σου και η γνώμη σου αποτελεί βαρόμετρο  στις αποφάσεις των φίλων σου. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Καρκίνο και να τονίζει την αλληλεπίδραση που έχεις με φίλους, ομάδες και συλλόγους. Το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο και τον Ερμή από το Ζυγό καθώς και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα σου δημιουργήσει εκνευρισμό καθώς θα διαπιστώσεις πως σήμερα δεν θα είναι και τόσο εύκολο να πείσεις τους άλλους. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να βρεις μια δικαιολογία για να τα βάλεις μαζί τους και να εκτονώσεις το θυμό σου.

Σήμερα θα είναι πολύ εύκολο να βρεις ως εξιλαστήριο θύμα το ταίρι σου και να ξεκινήσεις να το κατηγορείς για διάφορα όμως αυτό θα δημιουργήσει προβλήματα στη συνέχεια. Αν είσαι ελεύθερος/η σκέψου το καλά πριν ενδώσεις το φλερτ ενός/μιας φίλου/ης.

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα θα αναζητήσεις την επιβεβαίωση για τις επαγγελματικές σου κινήσεις αλλά και για την προσφορά σου στη δουλειά καθώς η Σελήνη από τον Καρκίνο τονίζει θέματα επαγγελματικής εικόνας. Το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο και τον Ερμή που βρίσκονται στο ζώδιο σου αλλά και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω σου εφιστά την προσοχή καθώς η ημέρα στη δουλειά θα είναι απαιτητική. Είναι πιθανό να νιώσεις πιεσμένος/η και πως δεν αναγνωρίζονται οι προσπάθειες σου. Ακόμα είναι πιθανό να δράσεις λάθος και να εκτεθείς. Κράτησε διακριτική στάση σε επαγγελματικά θέματα και μην προσπαθήσεις να αλλάξεις τίποτα σήμερα καθώς δεν είναι η κατάλληλη ημέρα.

Η γνώμη του/της συντρόφου σου θα έχει σημασία μόνο αν ακούσεις αυτό που σου αρέσει διαφορετικά δεν πρόκειται. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου προσπάθησε να είσαι διακριτικός/η προκειμένου να πλησιάσεις αυτόν/ην που θέλεις και μην δημιουργήσεις “θόρυβο” με την παρουσία σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα θα βρίσκεσαι σε αναβρασμό από το πρωί και πιθανό να τα βάλεις με συγγενείς, κουμπάρους, γνωστούς και όποιον άλλο τολμήσει να σε πλησιάσει. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Καρκίνο και το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο και τον Ερμή από το Ζυγό καθώς και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω δεν ευνοεί τις διπλωματικές σχέσεις. Είναι πιθανό να νιώσεις πιεσμένος/η από τους γύρω σου ή να διαπιστώσεις πως προσπαθούν να σου επιβάλλουν τη γνώμη τους και αυτό δεν θα σου αρέσει καθόλου. Μην τραβήξεις τα πράγματα στα άκρα και μην πάρεις παρορμητικές αποφάσεις σχετικές με οτιδήποτε προκύψει.

Το ταίρι σου είναι πιθανό να προσπαθήσει να σε νουθετήσει σχετικά με κάποιο θέμα σου και δεν θα σου αρέσει αυτό αλλά δεν πρέπει να φτάσεις τα πράγματα στα άκρα. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου μια νέα γνωριμία θα αποδειχθεί επεισοδιακή!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα δεν θα έχεις τα κέφια σου και θα ξεχάσεις για λίγο την αισιοδοξία για την οποία φημίζεσαι. Δεν μπορώ να πω πως δεν έχεις δίκιο καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στον Καρκίνο ταράζει τη γαλήνη σου και φέρνει στο προσκήνιο μνήμες του παρελθόντος. Το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο και τον Ερμή από το  Ζυγό καθώς επίσης και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα εντείνει την ανασφάλεια, τις εμμονές και τις ανησυχίες σου. Τα οικονομικά και αισθηματικά σου θέματα θα είναι αυτά που θίγονται άμεσα για αυτό απόφυγε να κάνεις κινήσεις σήμερα.

Το ταίρι σου θα βρεθεί στο προσκήνιο για τους λάθος λόγους καθώς είναι πιθανό να νομίσεις πως σου δίνει αφορμές για να ζηλέψεις όμως στην πραγματικότητα εσύ τις ψάχνεις μόνος/η σου. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου προσπάθησε να μη γίνεις κτητικός/η με κάποιον/α που γνώρισες πρόσφατα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι σχέσεις με τους άλλους θα είναι το μεγαλύτερο στοίχημα που θα κληθείς να κερδίσεις σήμερα καθώς η Σελήνη από τον Καρκίνο θα επηρεάσει τον τρόπο που τους βλέπεις. Το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο και τον Ερμή από το Ζυγό καθώς και τον Πλούτωνα που βρίσκεται στο ζώδιο σου θα δημιουργήσει τριγμούς σε προσωπικές σχέσεις και συνεργασίες εξαιτίας της ανάγκης σου να κυριαρχήσεις σε αυτές. Η συμπεριφορά σου θα είναι εκρηκτική σήμερα και δεν θα δεχτείς υποδείξεις από κανένα αλλά χρειάζεται να επικαλεστείς τη λογική προκειμένου να επιτύχεις την αρμονία.

Σήμερα θα γίνεις ιδιαίτερα απαιτητικός/η προς το ταίρι σου και αυτό μπορεί να γίνει η αιτία για να το φτάσεις στα όρια του. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου μια νέα γνωριμία θα σε αφήσει αδιάφορο/η εκτός και αν…σε αγνοήσει πρώτη!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η ημέρα θα είναι απαιτητική σήμερα με αρκετές δουλειές αλλά εσύ δεν θέλεις να πιεστείς και αν δεν μπορέσεις να τις αποφύγεις θα εκνευριστείς πολύ. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Καρκίνο και το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο και τον Ερμή από το Ζυγό καθώς και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα εντείνει τον εκνευρισμό σου. Υπάρχει περίπτωση να χρειαστεί να ακυρώσεις μια συνάντηση ή να τροποποιήσεις το πρόγραμμα προκειμένου να τα προλάβεις όλα και αυτό θα σε βγάλει εκτός των σχεδίων σου. Μη χάσεις τη λογική σου σκέψη και μην αφήσεις τον εκνευρισμό σου να κρατήσει τα ηνία και να δημιουργήσει σύγχυση και παρεξηγήσεις.

Η σχέση με το ταίρι σου δεν θα είναι προτεραιότητα σου σήμερα αλλά αυτό είναι καλό καθώς σήμερα τα νεύρα σου δεν θα βοηθήσουν σε αισθηματικά θέματα. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου καλύτερα να αφήσεις τις αισθηματικές προσεγγίσεις για άλλη ημέρα!

ΙΧΘΥΕΣ

Τα αισθηματικά σου και οι έρωτες που βρίσκονται στο προσκήνιο θα έχουν προτεραιότητα σήμερα καθώς η Σελήνη από τον Καρκίνο τονίζει θέματα καρδιάς! Το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο και τον Ερμή από το Ζυγό καθώς και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω δεν θα σε βοηθήσει να εκφράσεις τα θέλω σου και τις ανάγκες σου κυρίως στον αισθηματικό τομέα. Ακόμα είναι πολύ πιθανό να γίνεις κτητικός/η και απόλυτος/η με το/η σύντροφο σου αλλά και τους φίλους σου προκειμένου να νιώσεις τη συναισθηματική ασφάλεια που αποζητάς. Αν δεν προσέξεις η συμπεριφορά σου θα δημιουργήσει παρεξηγήσεις και θα δώσει μια διαφορετική εικόνα για εσένα από αυτό που είσαι.

Η σχέση σου θα περάσει τεστ αντοχής σήμερα και αν είσαι ικανοποιημένος/η από αυτή φρόντισε να μην το παρακάνεις. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου μια νέα γνωριμία θα σου ξυπνήσει έντονα πάθη τα οποία θα σε οδηγήσουν σε λάθη αν τα αφήσεις να σε παρασύρουν.

πηγή: e-zwdia.gr