ΚΡΙΟΣ

Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται σήμερα στον άξονα Αιγόκερου –Καρκίνου, θα σου δημιουργήσει επιτακτική ανάγκη για συναισθηματική ασφάλεια. Θέλεις να νιώσεις ήρεμος/η και ασφαλής, όμως είναι πιθανό να το απαιτήσεις και μάλιστα με λάθος τρόπο. Μην ξεσπάσεις στα άτομα της οικογένειας σου και μην κάνεις τεστ αντοχής για να δεις εάν είναι δίπλα σου. Μπορείς να κάνεις μια ειλικρινή συζήτηση μαζί τους και να πεις αυτά που σε απασχολούν, τις ανάγκες σου και τυχόν παράπονα που μπορεί να έχεις ώστε να τα αφήσεις πίσω σου και να μην τα μεταφέρεις.

Ο/η σύντροφος σου, σου προσφέρει όλα αυτά που έχεις ανάγκη αλλά σήμερα θα θελήσεις παραπάνω. Αν έχεις βρει το ταίρι σου, μια νέα γνωριμία θα ταράξει τα αισθήματα σου αλλά μη βιαστείς γιατί η παρόρμηση δεν θα σε βοηθήσει.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται σήμερα στον άξονα Αιγόκερου – Καρκίνου, είναι πιθανό να φέρει ξαφνικά γεγονότα στο συγγενικό αλλά και κοινωνικό σου περιβάλλον που θα σου αποκαλύψουν πολλά. Σήμερα είναι πιθανό να νιώσεις πως ένα πέπλο φεύγει από μπροστά σου και θα σε αφήσει να δεις καλύτερα τις προθέσεις των γύρω σου ακόμα και από μια μικρή αφορμή. Παρατήρησε προσεκτικά καθώς οι πράξεις είναι καλύτερες από τις λέξεις και πάρε τις αποφάσεις σου για τις ανακατατάξεις που έχεις κατά νου.

Το ταίρι σου μπορεί να σε παρασύρει σχετικά με τις απόψεις του για τρίτους και αυτό να φέρει προβλήματα. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου μια νέα γνωριμία θα έρθει ξαφνικά αλλά θα χρειαστεί γερές βάσεις αν θέλεις να παραμείνει.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται σήμερα στον άξονα Αιγόκερου – Καρκίνου, θα φέρει στην επιφάνεια οικονομικές ενέργειες που δεν έφεραν τα αναμενόμενα αποτελέσματα και θα σου δημιουργήσουν μια γενικότερη δυσθυμία. Προσπάθησε να αποφύγεις περιττά έξοδα και αποφάσεις που μπορεί να σου δημιουργήσουν έξοδα καθώς θα είσαι επιρρεπής σε αυτό. Αν δεις τα πράγματα ρεαλιστικά και όχι υποθετικά τότε θα καταφέρεις να κρατήσεις τον έλεγχο και να σταθεροποιήσεις την κατάσταση στα οικονομικά σου!
Η ανασφάλεια που οφείλεται σε οικονομικά θέματα, θα επηρεάσει τη σχέση με το ταίρι σου καθώς θα δημιουργήσει νευρικότητα. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου μην ενδώσεις στο ενδιαφέρον κάποιου/ας που δεν σε ενδιαφέρει πραγματικά.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται σήμερα στον άξονα Αιγόκερου – Καρκίνου, θα σου δώσει την ώθηση που χρειάζεσαι ώστε να αξιολογήσεις τους ανθρώπους που έχεις επιλέξει να είναι δίπλα σου. Η παρόρμηση που έχεις μπορεί να δημιουργήσει μια εκρηκτική ατμόσφαιρα σε προσωπικές σχέσεις αλλά και συνεργασίες. Ακόμα και αν τα έχεις «μαζεμένα» σε κάποιους και σήμερα θέλεις να εξωτερικεύσεις τα συναισθήματα σου, προσπάθησε να το κάνεις με διάλογο και όχι με νεύρα και φωνές.

Σήμερα αν δεν νιώσεις τη συναισθηματική ασφάλεια που επιθυμείς, μπορεί να κάνεις παρορμητικές κινήσεις που θα κοστίσουν ακριβά στη σχέση σου. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου μια νέα γνωριμία μπορεί να έρθει με επεισοδιακό τρόπο!

 

 

ΛΕΩΝ

Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται σήμερα στον άξονα Αιγόκερου – Καρκίνου, θα σου δημιουργήσει μια εσωτερική ανησυχία σχετικά με υποθετικά γεγονότα. Προσπάθησε να μην σκέφτεσαι το πιο αρνητικό σενάριο για κάθε τι που σε απασχολεί γιατί θα δημιουργηθεί εκνευρισμός και άγχος που θα φέρει προβλήματα σε εσένα και στις σχέσεις με τους γύρω σου. Από την άλλη είναι πιθανό να παρασυρθείς και να εξιδανικεύσεις ανθρώπους και σχέσεις που δεν θα έπρεπε. Χρησιμοποίησε τη λογική σου και στις δύο περιπτώσεις ώστε να καταφέρεις να βγεις αλώβητος/η.

Η διαίσθηση σου μπορεί να σε βγάλει από σημαντικά διλλήματα που έχουν σχέση με τον αισθηματικό τομέα είτε έχεις βρει το ταίρι σου είτε όχι. Προσοχή όμως να ακούσεις τη διαίσθηση σου και όχι αυτά που θα ήθελες να σου πει!

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται σήμερα στον άξονα Αιγόκερου – Καρκίνου, θα δημιουργήσει ευνοϊκές συνθήκες για να αξιολογήσεις τις σχέσεις με φίλους, συναδέλφους και ομοϊδεάτες σου! Σήμερα θα πάρεις αποφάσεις που μπορεί στους γύρω σου να φανούν ξαφνικές όμως στην πραγματικότητα είναι το αποτέλεσμα των σκέψεων που τριγυρίζουν στο μυαλό σου καιρό. Θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η γιατί η ανάγκη σου για εκκαθάριση είναι τόσο μεγάλη που μπορεί να την πληρώσουν και κάποιοι που δεν πρέπει!

Το ταίρι σου θα αποτελέσει βαρόμετρο για τις αποφάσεις σου σήμερα αλλά οι ευθύνες θα ανήκουν σε εσένα για αυτό να είσαι προσεκτικός/η. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου, η ημέρα δεν θα σε βοηθήσει να κρίνεις σωστά κάποιον/α υποψήφιο/α!

 

ΖΥΓΟΣ


Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται σήμερα στον άξονα Αιγόκερου – Καρκίνου, θα φέρει στο προσκήνιο επαγγελματικά θέματα ώστε να πάρεις τις αποφάσεις αλλά και τις ευθύνες που σου αναλογούν. Είναι πιθανό να νιώσεις αρκετά πιεσμένος/η και δεν αποκλείεται να σκέφτεσαι ακόμα και την αλλαγή καριέρας ή επαγγελματικού περιβάλλοντος. Σε συμβουλεύω να κρατήσεις μια στάση αναμονής μέχρι να περάσει η πλανητική μπόρα γιατί μπορεί να δράσεις παρορμητικά και να το μετανιώσεις!
Η σχέση με το ταίρι σου θα βρεθεί στη δίνη της ημέρας καθώς η συνεννόηση θα είναι δύσκολη και το μυαλό σου στραμμένο στα επαγγελματικά σου θέματα. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου, καλύτερα να μείνεις μακριά από μια νέα γνωριμία!

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται σήμερα στον άξονα Αιγόκερου – Καρκίνου, θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να φύγεις είτε κανονικά είτε νοητικά καθώς θα νιώσεις πως έχεις κουραστεί. Είναι πιθανό αυτές οι τάσεις φυγής να έρθουν στην επιφάνεια με εκρηκτικό τρόπο καθώς θα νιώσεις την επιτακτική ανάγκη να εξαφανιστείς.  Μέσα στη συναισθηματική σου αναστάτωση μπορεί να προκύψουν και εντάσεις με συγγενείς και γνωστούς καθώς σήμερα οι αντιδράσεις σου θα είναι σπασμωδικές. Πάρε αποστάσεις από αυτούς που πιστεύεις πως μπορούν να σε συγχύσουν ώστε να βγεις «ατσαλάκωτος»/η!

Ίσως να νιώσεις πως το ταίρι σου δε συμμερίζεται ούτε τις ανάγκες σου ούτε τις τάσεις φυγής σου και στο τέλος να φύγεις μόνος/η σου! Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου, η ημέρα μπορεί να φέρει μια νέα γνωριμία για να σου κάνει τεστ αντοχής!

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται σήμερα στον άξονα Αιγόκερου- Καρκίνου θα αναστατώσει τον εσωτερικό σου κόσμο και θα σου προκαλέσει δυσθυμία. Ήρθε η ώρα να αξιολογήσεις οικονομικά ανοίγματα και προσωπικές σχέσεις που έκανες την προηγούμενη περίοδο και αυτό δεν θα είναι εύκολο. Οι αντιδράσεις σου μπορεί να είναι εκρηκτικές και με μεγάλες πιθανότητες λάθους καθώς η παρόρμηση σου δεν θα σε αφήσει να σκεφτείς ορθά. Πρόσεξε τον τρόπο που θα εξωτερικεύσεις τα συναισθήματα σου καθώς μπορεί να δημιουργήσουν ένα ντόμινο αντιδράσεων.

Η σχέση με το ταίρι σου θα περάσει μια κρίσιμη ημέρα γι αυτό προσπάθησε να μην ρίξεις λάδι στη φωτιά εάν θέλεις να παραμείνετε μαζί. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου, οι γνωριμίες δεν ενδείκνυνται σήμερα καθώς θα πρέπει να τα βρεις πρώτα με τον εαυτό σου.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται σήμερα στον άξονα Αιγόκερου – Καρκίνου, σου εφιστά την προσοχή καθώς θα φέρει ανατροπές σε σχέσεις και συνεργασίες. Είναι πιθανό να αλλάξεις γνώμη για ανθρώπους που βρίσκονται δίπλα σου καθώς μπορεί να υπάρξουν γεγονότα που θα φέρουν αποκαλύψεις. Προσπάθησε να συγκρατήσεις την παρόρμηση σου που σήμερα θα είναι πιο έντονη ώστε να μη δημιουργηθούν ρήξεις σε υγιείς σχέσεις και οτιδήποτε και να κάνεις κάνε το «απαλά»!

Η σχέση σου θα μπει στο μικροσκόπιο σήμερα και ανάλογα με τα «ευρήματα» θα αποφασίσεις και για το τι μέλει γενέσθαι. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου, κάνε χώρο στη ζωή σου για να έρθουν νέες γνωριμίες… από αύριο!

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονα Αιγόκερου – Καρκίνου, θα φέρει αλλαγές στην καθημερινότητα σου. Είναι πιθανό να χρειαστεί να αυξήσεις τις ώρες που περνάς στη δουλειά λόγω θεμάτων που θα προκύψουν ή ακόμα και να παρουσιαστούν υποχρεώσεις, οι οποίες δεν υπήρχαν στο πρόγραμμα. Αυτά είναι πιθανό να σου προκαλέσουν εκνευρισμό καθώς δεν θα είσαι διαλλακτικός/η όπως συνηθίζεις. Δες κάθε τι που θα παρουσιαστεί και θα φορτώσει το πρόγραμμα σου σαν πρόκληση ώστε να αποκτήσει ενδιαφέρον!

Το ταίρι σου θα πρέπει να προσαρμοστεί στις υποχρεώσεις και τις ανάγκες σου και πιθανό να μην του αρέσει που θα ξεβολευτεί! Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου, η ημέρα θα σε αναγκάσει να ασχοληθείς με τις υποχρεώσεις σου για αυτό ετοιμάσου για νέες συγκινήσεις από αύριο!

 

ΙΧΘΥΕΣ

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονα Αιγόκερου – Καρκίνου θα σε αναγκάσει να αναθεωρήσεις αυτά που μέχρι πρότινος σου έδιναν χαρά. Είναι πιθανό να νιώσεις ένα μεγάλο συναισθηματικό κενό και μια αδιαφορία για όλα, γεγονός που θα σου προκαλέσει δυσθυμία και εκνευρισμό. Ίσως χρειαστεί να περάσεις και σε αναθεώρηση φιλικών και ερωτικών σχέσεων, προκειμένου να κρατήσεις μόνο αυτούς που θέλεις. Δράσε ψύχραιμα και όχι παρορμητικά για να έχεις όσο το δυνατόν λιγότερες απώλειες!

Σήμερα είναι πιθανό να νιώσεις πως το ταίρι σου δεν σε γεμίζει πια αλλά μη βιαστείς να πάρεις αποφάσεις που μπορεί να μετανιώσεις. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου, μια νέα γνωριμία θα σου προκαλέσει έντονα συναισθήματα όμως θα ξεφουσκώσουν γρήγορα.