Εύβοια: Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των δύο ηλικιωμένων


Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του ηλικιωμένου ζευγαριού που αγνοείται από τα μεσάνυχτα της Κυριακής και που φέρεται να χάθηκαν στην περιοχή γύρω από το Μετόχι ενώ βρίσκονταν στο αυτοκίνητό τους.

Οι προσπάθειες για τον εντοπισμό τους συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό από δύο ομάδες της ΕΜΑΚ. Δύτες με ειδικό εξοπλισμό ερευνούν την περιοχή γύρω από το ποτάμι όπου βρέθηκε το αυτοκίνητο των δύο ηλικιωμένων.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ ο υπαρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος οι δύο ηλικιωμένοι φαίνεται πως επιχείρησαν να βγουν από το αυτοκίνητό τους καθώς αυτό βρέθηκε με τις πόρτες ανοιχτές, ωστόσο φαίνεται πως δεν τα κατάφεραν και παρασύρθηκαν από τα ορμητικά νερά. 

Στο σημείο βρέθηκαν τα μπουφάν τους ενώ δόθηκε εντολή να εντοπιστεί και το στίγμα από τα κινητά τους τηλέφωνα, κάτι που μπορεί να βοηθήσει τις έρευνες στις οποίες πέραν των ανδρών της ΕΜΑΚ συμμετέχουν ειδικά.εκπαιδευμένοι σκύλοι αλλά και drones.

Κλειστά και την Τρίτη τα σχολεία

Στο μεταξύ, λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων που επικράτησαν στην περιοχή του Δήμου Λίμνης – Μαντουδίου – Αγίας Άννας τα σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης καθώς και οι δημόσιοι και ιδιωτικοί παιδικοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί θα παραμείνουν κλειστοί και την Τρίτη 2 Οκτωβρίου ενώ για την Τετάρτη 3 Οκτωβρίου, πιθανόν να ανοίξουν μεμονωμένα σχολικές μονάδες μετά από αξιολόγηση του Δήμου.

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!