Ο Ηλίας Βρεττός έστειλε το δικό του μήνυμα στους φίλους και τους followers του μέσω Instagram. Ο τραγουδιστής μετά το σοβαρό τροχαίο ατύχημα που είχε πριν λίγους μήνες έστειλε ένα μήνυμα αισιοδοξίας για την κατάσταση της υγείας του.

Όλοι θυμούνται τη δύσκολη στιγμή που βίωσε το μεσημέρι της Καθαράς Δευτέρας, ενώ τα χειρουργεία τα οποία υποβλήθηκε ήταν πολύ σοβαρά.

«Διαβάζοντας τόσους μήνες τα 1000δες μηνύματά σας συγκινούμαι & παίρνω δύναμη για τον πιο δύσκολο αγώνα της ζωής μου… Με χαρά λοιπόν σας ανακοινώνω πως μετά από 4 μήνες, δόξα τω Θεώ πηγαίνω πολύ καλά και έχει μείνει λίγο για να επιστρέψω στη ζωή μου, στη δουλειά μου και κοντά σας… Σας αγαπώ πολύ και ανυπομονώ σαν μικρό παιδί για αυτά που έρχονται…», σημείωσε στη λεζάντα της δημοσίευσής του.

Ευχάριστα λοιπόν, καθώς σε λίγο καιρό και πάλι θα τον δούμε σε κάποια ζωντανή εμφάνιση.

Δείτε το post του στο Instagram.

Διαβάζοντας τόσους μήνες τα 1000δες μηνύματά σας συγκινούμαι & παίρνω δύναμη για τον πιο δύσκολο αγώνα της ζωής μου… Με χαρά λοιπόν σας ανακοινώνω πως μετά από 4 μήνες, δόξα τω Θεώ πηγαίνω πολύ καλά και έχει μείνει λίγο για να επιστρέψω στη ζωή μου, στη δουλειά μου και κοντά σας… Σας αγαπώ πολύ και ανυπομονώ σαν μικρό παιδί για αυτά που έρχονται… #fonakseme #HB #iamcomingback #getready #strongerthanever

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ηλίας Βρεττός (@vrettos_ilias) στις